Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻
Geçmiş olsun canım ben çok cektim bu yarlardan sana tavsiyem çok araştır iyi bir doktor bul ben ilk yaran var denildiğinde yakma işlemi yaptılar sonra tekrar kontrole gittiğimde geçmemiş denildi ve dondurma işlemine yonlerdidiler özele gittim orada dondurma işlemi yapıldı daha sonra gebeligim girdi araya ve doğum yaptıktan sonra tekrar nüksetti ve haylada akıntılarim devam ediyor geçmiyor ama benimki yoğun inflamasyondu en son nukseden yaradan kaynaklı o yüzden çok dikatet enfeksiyon kapmamaya felan çok zorluyor daha sonra çünkü
Cranberry oneriyolar devamli kullanim enfeksiyon olmasin diye. Tedavi göreyim yakma veya dondurma islemi ile. Ondan sonra onu deneyeceğim... Sizin yakma islemi nasildi dondurma islemi nasildi en cok hangisinds rahatlama yasadiniz hangisi ise yaradi dersiniz? Benim hafif inflamasyon
Cranberry oneriyolar devamli kullanim enfeksiyon olmasin diye. Tedavi göreyim yakma veya dondurma islemi ile. Ondan sonra onu deneyeceğim... Sizin yakma islemi nasildi dondurma islemi nasildi en cok hangisinds rahatlama yasadiniz hangisi ise yaradi dersiniz? Benim hafif inflamasyon
Canım yakma işlemi hiçbir sonuç vermedi yaktılar 2 hafta sonra kontrole çağırdı geçmemiş dedi etki etmedi yani ama dondurma işlemi daha çok etki ediyor deniliyor bende o işlemi yaparlarken hamileymişim o yüzden işlemden sonra anlamadım ise yarayip yaramadigini ama tavsiyem yinede dondurma işlemi doğum sonrada 2 yıl geçkin akintim olmadı ama sonradan nuksetti işte