• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Canım çizgi gözüküyor inşallah bebişin seninledir 🥹❤️❤️❤️ Sizlere bişi sormak istiyorum ben letu kullandım bitti yarın yumurta boyutuna bakılacak kontrolüm var ama kanamam hala durmadı doktor bu durumda iğne verebilir mi çatlaması için niye böyle oldu anlamadım cavresamn cavresamn A adenim0011 A adilebaytarovic
Kuzum hiç bilmiyorum ki ya çatlatma falan daha önce yaptırmadığım için bi bilgim ve tecrübem yok açıkçası🤨

Haber ver mutlaka tekrarlayıncaa🥰 Bebişle aramız iyi şükür canım ağrılarım başladı özellikle sırt ağrısı onun dışında sanırım hamilelik depresyonuna girdim kendime dahil kimseye hiçbir şeye tahammülüm yok ve bebişim dışında beni mutlu eden hiçbir şey yok. Tuhaf bilmiyorum 🙄
Seni gayet iyi anlıyorum aynı durumdan geçtim kimseyi görmek dahi istemiyorsun geçici bir dönem aşkım gayet normal merak etme 😅😅

Canım çizgi gözüküyor inşallah bebişin seninledir 🥹❤️❤️❤️ Sizlere bişi sormak istiyorum ben letu kullandım bitti yarın yumurta boyutuna bakılacak kontrolüm var ama kanamam hala durmadı doktor bu durumda iğne verebilir mi çatlaması için niye böyle oldu anlamadım cavresamn cavresamn A adenim0011 A adilebaytarovic
Amin canım teşekkür ederim
Hiç yaptırmadım canım bende o yüzden bi fikrim yok

Aşkım valla ben hiç öyle şeyler kullanmadım bilmiyorum nedir nasıl olur 🙈

Back
X