- 20 Mayıs 2023
- 534
- 117
- 33
- 28
Sağol canım yok geçikmedim bu testi yaptığımda 6 gün vardı reglimeVar gibi 2 gun sonra tekrarla cok net cizgin olur bence o zaman da kesin emin olursun. Geciktin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım yok geçikmedim bu testi yaptığımda 6 gün vardı reglimeVar gibi 2 gun sonra tekrarla cok net cizgin olur bence o zaman da kesin emin olursun. Geciktin mi
Birazdan yapıyorum bacımE çizgi var işteee. Bu sabah yaptın mı![]()
İnşallah aşkım ya inşallah buraya atınca net gözükmüyor yine normal görsen daha koyu pembe ilk yaptığımdan daha netYaaaaaa var iştee var vaaar![]()
Aaaa yaşasııınnn
Ayy hadi inşallah aşkım ya ne zaman kan vereceksin kuzumAaaa yaşasııınnninşallah gözümüz ayacak kuzum
Salı çarşamba veririm ya erken öğrenince değerimde az çıkıyo hep o da çok strese sokuyo beniAyy hadi inşallah aşkım ya ne zaman kan vereceksin kuzum
Aynen ne kadar geç versen o kadar iyiSalı çarşamba veririm ya erken öğrenince değerimde az çıkıyo hep o da çok strese sokuyo benisen ne zaman vereceksin
Ayyy Maşallahh senin de bebişinn el sallıyoorrrr
Ay çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah
O neymiş be orda oraya shsjsjsAynen ne kadar geç versen o kadar iyi
Ya of o benim için sıkıntı birsey burada hastanede kan almıyorlar ki laboratuvara gönderiyorlar orada alıyorlar orada da gidip vermek için kadin doğumdan sıra alıyorsun orada bi idrar testi yapıyorlar o pozitif çıkarsa sana kağıt veriyor öyle gidip kan veriyorsun ve oda iki günde çıkıyor![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederimmmAyyy Maşallahh senin de bebişinn el sallıyoorrrrsağlıkla grlsinler İnşallah çiçeğimmm çook sevindimm yaa
![]()
Amin canım amin rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insallahAy çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah![]()
He ya hiç sorma berbat bir sağlık sistemi var buranınO neymiş be orda oraya shsjsjs
Şu bizim grubun bir araya gelip kahve içmesii mükemmel olmaz mıydıı yaa tam ihtiyacım olan bi ortam jsjslskİnşallah canım çok teşekkür ederimmm![]()
Demi ya hemde nasıl güzel olurdu vala stres sıkıntımız kalmazdıŞu bizim grubun bir araya gelip kahve içmesii mükemmel olmaz mıydıı yaa tam ihtiyacım olan bi ortam jsjslsk![]()
Ne yapacaz şimdi pekiHe ya hiç sorma berbat bir sağlık sistemi var buranın
Sus ne kahkahalar atardık be shshshshŞu bizim grubun bir araya gelip kahve içmesii mükemmel olmaz mıydıı yaa tam ihtiyacım olan bi ortam jsjslsk![]()