- 20 Mayıs 2023
- 554
- 122
- 33
- 28
Kan randevu alıp öyle yapabilirim kuzum oda adet günüm geçsin onu bekliyorumBen daha test yaptım neyim demedim adama kendi bugün sordu bana sen hamile misin diye dedim olabilir bana yarın bi test al emin olayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan randevu alıp öyle yapabilirim kuzum oda adet günüm geçsin onu bekliyorumBen daha test yaptım neyim demedim adama kendi bugün sordu bana sen hamile misin diye dedim olabilir bana yarın bi test al emin olayım![]()
Ben daha test yaptım neyim demedim adama kendi bugün sordu bana sen hamile misin diye dedim olabilir bana yarın bi test al emin olayım![]()
Ööööfff çok sıkıcıKan randevu alıp öyle yapabilirim kuzum oda adet günüm geçsin onu bekliyorum
Abovv karnında yaramazsa doğunca da aynı olur yerim onu yerimmm oysssTeyzesii çok yaramazz ama belli çok yaramazz ağrım oluyor hep![]()
Aynen o benim halimden anladı direk kaç gündür midem bulanıyor yemek yaparken burnumu kapatıyorum birde diyor yine sinir küpü oldunenüüştem kaşınmış
![]()
Aynen o benim halimden anladı direk kaç gündür midem bulanıyor yemek yaparken burnumu kapatıyorum birde diyor yine sinir küpü oldun![]()
Aynen vala memleketimde olaydım şimdi 10 defa kan verip gebelik testi yapmaya devam ediyordumÖöööfff çok sıkıcı![]()
Çeksin çilemiz kiz erkeklere acımak yok bacılarım biz taşıyoruz bu bebisleri 9 ay bir zahmet onlarda bizim nazimizi tizimizi çekecekler o kadarzavallı adam ya
Yooo memleketinde öyle de olmiiiiAynen vala memleketimde olaydım şimdi 10 defa kan verip gebelik testi yapmaya devam ediyordum![]()
Niye kız uzak misin hastaneye felanYooo memleketinde öyle de olmiiiibak bana verebiliyor muyum test yooo
Yandımm dostlaarr yandıımmAbovv karnında yaramazsa doğunca da aynı olur yerim onu yerimmm oysss![]()
La yeter ki olsunda salıklı sıhhatli olsun da yeter ki taşıyayım da nazlanmasamda olurÇeksin çilemiz kiz erkeklere acımak yok bacılarım biz taşıyoruz bu bebisleri 9 ay bir zahmet onlarda bizim nazimizi tizimizi çekecekler o kadar![]()
Yooo kocam kızıyo bide kankitolarımnNiye kız uzak misin hastaneye felan
Prenses sağlıklı olsunda annesi gerisi önemli değil sende babasına çektirYandımm dostlaarr yandıımm![]()
Adam demiştir yine başladık sen yardım et YarabbAynen o benim halimden anladı direk kaç gündür midem bulanıyor yemek yaparken burnumu kapatıyorum birde diyor yine sinir küpü oldun![]()
Aminn canım amiin babası bir prensesle (benimle jdjdkmdöe) baş edemiyordu iki olduPrenses sağlıklı olsunda annesi gerisi önemli değil sende babasına çektir![]()
Vala aynen öyle birde diğer hamileligimde yanımda değildi kocam gorevdeydi hep çocuk 5 yaşına geldi yeni tam anlamıyla bir araya geldik şimdi o yüzden fazlasıyla nazlaniyorum adamaAdam demiştir yine başladık sen yardım et Yarabb![]()
Yandi babiş yandiAminn canım amiin babası bir prensesle (benimle jdjdkmdöe) baş edemiyordu iki oldu![]()
Olacak kuzum inşallah allahin izniyle bir bakacaksın bebisin kucağında bileLa yeter ki olsunda salıklı sıhhatli olsun da yeter ki taşıyayım da nazlanmasamda olur![]()
Eh adam biraz haklı ama test manyağı oldun kız hepimiz öyle olduk adamlarda napacagini şaşırmıştır artıkYooo kocam kızıyo bide kankitolarımn![]()