- 30 Ocak 2016
- 929
- 210
- 103
- 31
Ahhhh dua niyetine geçsin sağlıkla inşallah amiiinnOlacak kuzum inşallah allahin izniyle bir bakacaksın bebisin kucağında bile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhhh dua niyetine geçsin sağlıkla inşallah amiiinnOlacak kuzum inşallah allahin izniyle bir bakacaksın bebisin kucağında bile![]()
Kendi istediEh adam biraz haklı ama test manyağı oldun kız hepimiz öyle olduk adamlarda napacagini şaşırmıştır artık![]()
Ayneenkendi istedi çeksin diyorsun
![]()
Haaa öyleliysee yapp yaapp fazla fazla yaapp hakkındır bacımmVala aynen öyle birde diğer hamileligimde yanımda değildi kocam gorevdeydi hep çocuk 5 yaşına geldi yeni tam anlamıyla bir araya geldik şimdi o yüzden fazlasıyla nazlaniyorum adama![]()
Valla bacım ben rahat rahat takılıyodumKahkaha attırdı bacım yine![]()
Yicem haa bu bebişiiii djdkskAyneenyerleşme olmasaydı testte böyle çıkmazdı değil mi ya
![]()
Yicem haa bu bebişiiii djdksk
Çok haklısın kadın haklı dağılınValla bacım ben rahat rahat takılıyodum![]()
Korkuyorum birazdan ben hastaneye geldim yazacaksın diye jslsnsmbi de kan veriyomuşum 10 daha
Heeee gidimde gebertin beni dimiKorkuyorum birazdan ben hastaneye geldim yazacaksın diye jslsnsm![]()
Ha şunu bileydiinnn hdkdjsHeeee gidimde gebertin beni dimi
Çok güzrl ezberledim bacım sağolHa şunu bileydiinnn hdkdjs
Yani testte çıkmazdı kuzum herhalde tutunmustur balım inşallah kötü düşünme hiç birde tutunmasa testlerin koyulasmazdi günden güne aksine siliklesirdiAyneenyerleşme olmasaydı testte böyle çıkmazdı değil mi ya
![]()
Al benden de o kadarValla bacım ben rahat rahat takılıyodum![]()
Hahahha sesli güldümHeeee gidimde gebertin beni dimi
Hadi bakalım bişey kalmadı dayan güloo dayannÇok güzrl ezberledim bacım sağol![]()
Dimi çok şükür allahım sanaYani testte çıkmazdı kuzum herhalde tutunmustur balım inşallah kötü düşünme hiç birde tutunmasa testlerin koyulasmazdi günden güne aksine siliklesirdi