- 30 Ocak 2016
- 954
- 219
- 103
- 31
Yav heee heee heeeeeee shsjshhsHadi bakalım bişey kalmadı dayan güloo dayann![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav heee heee heeeeeee shsjshhsHadi bakalım bişey kalmadı dayan güloo dayann![]()
Koyu valla
Koyu valla
Var tabi var ayyy allahim nazarlardan korusun inşallah
O iptal bacım burdan devamKuşlaaaaar benide alin (grup) sjshsj
Ben yapamadım daha galiba yarına kaldı ya bugün pazar eczane bulmak zorSoldaki bu sabah şimdi çektim
O kuşlar o grubu kuramadı korkudan jdkdmdnKuşlaaaaar benide alin (grup) sjshsj
Vaarr vaarr olmaz mııı teyy teeyy teyyy
Yarın yaparsın bişeeyy olmaaz. Yada bendekini yollayım sanaaBen yapamadım daha galiba yarına kaldı ya bugün pazar eczane bulmak zor![]()
Yaaa kan veresim var deli gibi sjsjsjshsVar tabi var ayyy allahim nazarlardan korusun inşallah![]()
Kalksın bulsun bi dene eczane yaaa shshhshsYarın yaparsın bişeeyy olmaaz. Yada bendekini yollayım sanaa![]()
Gönder gelsin bacımYarın yaparsın bişeeyy olmaaz. Yada bendekini yollayım sanaa![]()
Bugün zor o iş bacım zaten geç oldu yarın zabanan yaparımKalksın bulsun bi dene eczane yaaa shshhshscavresamn
Amin güzelim inşallah sizin heyecanınız beni de taaa buralardan gülümestip heyecanlandırıyor sanki testleri ben yapıyormuş gibi seviniyorum çok mutluyum ya sizin adınıza rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah mutluluğunuz birken bin olsun canım kızlarAmin canım amin rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insallah![]()
Oyysss ne güzel dua ettin kuzum öyle güzel dileklerin için çok teşekkür ederizAmin güzelim inşallah sizin heyecanınız beni de taaa buralardan gülümestip heyecanlandırıyor sanki testleri ben yapıyormuş gibi seviniyorum çok mutluyum ya sizin adınıza rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah mutluluğunuz birken bin olsun canım kızlar![]()
Ayyy hadi inşallah sende tez vakitte mutlu haberlerle gelirsin bize hayırlısıyla inşallah çokça aminnnnBende bugün bismillah deyip başlıyorum çalışmalarainşallah mutlu sonla biter
![]()