- 20 Mayıs 2023
- 589
- 133
- 33
- 28
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallahHaklısın ama senin güzel görünüyor inşallah sağlıkla gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallahHaklısın ama senin güzel görünüyor inşallah sağlıkla gelir![]()
Çok şükür kuzu ya çok şaşkınımOyyyyy maasallah askimmm çok sevindim yaşasınnnm hemde ne güzel yüksek çıkmış değerin oyssss![]()
İnşallah kuzum adoş senden birsey isteyeceğim bi kilona baksana ya tartin varsa evde artmış miÇok şükür kuzu ya çok şaşkınımallahım şükürler olsun hayırla sağlıkla kolaylıkla
darısı başınıza güzel kızlarım
Tartılırım tabş deli shsshshshİnşallah kuzum adoş senden birsey isteyeceğim bi kilona baksana ya tartin varsa evde artmış mi![]()
Maşallah çok sevindim adınıza, Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsinTartılırım tabş deli shsshshsh
Rabbim kolaylaştırsın kimseyi aratmasın inşallahMaşallah çok sevindim adınıza, Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Biz de üç dört aydır deniyoruz henüz bir gelişme yok, bende pcos olduğu için sanırım. Dualarınızı beklerim kızlar. Bu ay da iki günde bir ilişkiye gireceğiz inşallah yumurtlamayı yakalarız![]()
Çok aminRabbim kolaylaştırsın kimseyi aratmasın inşallah![]()
Atarim tabiYapınca at buzede![]()
İnşallah tez vakitte gebe kalırsın canımMaşallah çok sevindim adınıza, Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Biz de üç dört aydır deniyoruz henüz bir gelişme yok, bende pcos olduğu için sanırım. Dualarınızı beklerim kızlar. Bu ay da iki günde bir ilişkiye gireceğiz inşallah yumurtlamayı yakalarız![]()
Ayy ben bugün bi tartılayım dedim anam bi baktım kilo almışım 61.6 dım şimdi 63 olmuşum şaka gibi normal yaTartılırım tabş deli shsshshsh
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tattırsınİnşallah tez vakitte gebe kalırsın canım![]()
İlk çocuğunda doğuma kadar kaç kilo almistinAyy ben bugün bi tartılayım dedim anam bi baktım kilo almışım 61.6 dım şimdi 63 olmuşum şaka gibi normal ya![]()
İlk 4 ayda çok kilo vermiştim bulantilarimdam dolayi yiyemiyordum 6 aydan sonra aldım 9 kiloya yakın aldımİlk çocuğunda doğuma kadar kaç kilo almistin
Merhaba, sizin adetten kaç gün geçtikten sonra yaptınız testinizi ve net pozitif miydi silik miydi ? Benimde adetim yarın bugün gün içinde kaset test yaptım negatif çıktıLekeleme olacak diye bir kural yok aşkım bende adetten 9 10 gün önce felan gaza gelip yapmıştım negatif gördüm hemde tertemiz böyle gölgeli felan değilgünüm geçti bugün potif oldum bak tabi yalancı değilse
![]()
Tabi o zaman inceciktim hamile kalmadan önce simdi kiloyum ve böyle devam edersem bomba gibi olacağım galibaİlk 4 ayda çok kilo vermiştim bulantilarimdam dolayi yiyemiyordum 6 aydan sonra aldım 9 kiloya yakın aldım
Şimdi için mi soruyorsun canım bu yazı ağustosa ait herhalde o gebeligimi soruyorsunMerhaba, sizin adetten kaç gün geçtikten sonra yaptınız testinizi ve net pozitif miydi silik miydi ? Benimde adetim yarın bugün gün içinde kaset test yaptım negatif çıktı
Evet ağustos ayında paylaşmışsınız umarım her şey yolundadırŞimdi için mi soruyorsun canım bu yazı ağustosa ait herhalde o gebeligimi soruyorsun
Ne kilolusu kız 63 kg çok değil ki 61 bendeTabi o zaman inceciktim hamile kalmadan önce simdi kiloyum ve böyle devam edersem bomba gibi olacağım galiba![]()
Çocuk doğuma girerken 3 kilo zatenAyy ben bugün bi tartılayım dedim anam bi baktım kilo almışım 61.6 dım şimdi 63 olmuşum şaka gibi normal ya![]()