• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Tartılırım tabş deli shsshshsh
Maşallah çok sevindim adınıza, Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin🥹🤍
Biz de üç dört aydır deniyoruz henüz bir gelişme yok, bende pcos olduğu için sanırım. Dualarınızı beklerim kızlar. Bu ay da iki günde bir ilişkiye gireceğiz inşallah yumurtlamayı yakalarız 🥹

Biz de üç dört aydır deniyoruz henüz bir gelişme yok, bende pcos olduğu için sanırım. Dualarınızı beklerim kızlar. Bu ay da iki günde bir ilişkiye gireceğiz inşallah yumurtlamayı yakalarız 🥹
Rabbim kolaylaştırsın kimseyi aratmasın inşallah ♥️

İnşallah tez vakitte gebe kalırsın canım🥰🥰

Lekeleme olacak diye bir kural yok aşkım bende adetten 9 10 gün önce felan gaza gelip yapmıştım negatif gördüm hemde tertemiz böyle gölgeli felan değil 🤣🤣🤣🤣 günüm geçti bugün potif oldum bak tabi yalancı değilse 🤣🤣🤣
Merhaba, sizin adetten kaç gün geçtikten sonra yaptınız testinizi ve net pozitif miydi silik miydi ? Benimde adetim yarın bugün gün içinde kaset test yaptım negatif çıktı

İlk 4 ayda çok kilo vermiştim bulantilarimdam dolayi yiyemiyordum 6 aydan sonra aldım 9 kiloya yakın aldım
Tabi o zaman inceciktim hamile kalmadan önce simdi kiloyum ve böyle devam edersem bomba gibi olacağım galiba 🤣🤣🤣

Merhaba, sizin adetten kaç gün geçtikten sonra yaptınız testinizi ve net pozitif miydi silik miydi ? Benimde adetim yarın bugün gün içinde kaset test yaptım negatif çıktı
Şimdi için mi soruyorsun canım bu yazı ağustosa ait herhalde o gebeligimi soruyorsun

Back
X