• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

İnşallah güzelim yaa elimden geleni yapıyorum🙄 senin de sonucunu gördüm çok sevindimm Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah🌸💖🥳
Amin kuzum vala bende bugün bırakmak için deniyorum bakalım içmedim inşallah dayanabilirim

İnşallah canım 1 saat dediler çıkmadı hâlâ. Aslında bekleyecektin ama testler strese soktu beni bende kesinlessin dedim varsa
İyi yapmışsın canım bazen olur akşama çıkar bekle bakalım biraz daha kuzum ama haberet çıkar çıkmaz e nabizdan bakamıyor musun

Kızlar yardımcı olur musunuz bu testi deneyen var mı daha önce? İlk fotoğraf ilk bir dakika ikinci ise 5 dakika sonra çekildi. Dün ve bugün ovülasyon testinde yumurtlama varmış gibi pik gördüm üstelik sıvı alımına dikkat etmeden yaptığım halde dayanamadım elimde bulunan gebelik testini yaptım bu akşam sonuç bu test güvenilir mi bat 3 gün sonra

Eklentiler

• ED1E8E4D-ED42-4917-9331-36079BB3F193.webp
    ED1E8E4D-ED42-4917-9331-36079BB3F193.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_3987.webp
    IMG_3987.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar yardımcı olur musunuz bu testi deneyen var mı daha önce? İlk fotoğraf ilk bir dakika ikinci ise 5 dakika sonra çekildi. Dün ve bugün ovülasyon testinde yumurtlama varmış gibi pik gördüm üstelik sıvı alımına dikkat etmeden yaptığım halde dayanamadım elimde bulunan gebelik testini yaptım bu akşam sonuç bu test güvenilir mi bat 3 gün sonra
Çok net çıkmış resmen hadi hayırlısı olsun 🥰🤗🤗

Yaaa çok teşekkür ederim inşallah yanılma yoktur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah🥰

Cuma günü regl olmam gerekiyor dayanabilirsem o zamana kadar beklemeyi planlıyorum eşimede söylemedim henüz 18 haftalıkken bir kaybım var malesef temkinli yaklaşmak istiyorum aynı stresi yaşayamam tekrar. 🥺

E nabizdan bakiyorum canım sayfayı yeniliyorum sürekli 😅 çıksın yazcam hemen
Sonucum 13 çıkmış yumurtlama sonrası 10. Gün regle 4 gün var insallah sağlıklı artar geçen sene kimyasal da da 19 du bir gün sonra düşmüştü değerim sevinemedim bile ya dua edin nolur

Sonucum 13 çıkmış yumurtlama sonrası 10. Gün regle 4 gün var insallah sağlıklı artar geçen sene kimyasal da da 19 du bir gün sonra düşmüştü değerim sevinemedim bile ya dua edin nolur
Benim sonucum 10 dpoda 6 cikmisti 😁 sağlıklı da ilerledi çok şükür güzel şeyler düşün canım hayırlı olsun

Back
X