hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

yardimci olun adetime baya vaf ben ilk hamileligimi adetime 9 gun varken ogrendim ama deger dusuktu kese gozukmedi simdi o sorunlari yasamak istemiyorum lutfen yorumlarinizi bekliyorum

test negatif cikti basim donuyo ani ates yukselmeleri oluyo bel agri gecmiyo oturdugumda omurgam agriyo asagi dogru

merhaba canlar.bende Rabbim nasib ederse anne olmak istiyorum.pko war.regl olamiyorum ilacsiz.benim gbi olanlar lutfen yazsinlar??

yardimci oldugunuz beni cevapsiz birakmadiginiz icin tesekkurle su an kasiklarim agriyo gaz var belgrisi kucuk tuvalet gelmis gibi oluyo az geliyo sanki mesane dolu zorla yapiyomus gibiyim yarin oglumu krese bıraktiktan sonra saglik ocagina gidicem ilk hamileligimi adet 9 günönceevdetestyaptımpozitifçıktıdegerdüşükçıktı sorunlar cikti o yuzunden bekliyim adet gecsin diyorum ama kendimi biliyorum sabredemem

Bence bu kadar şüphen varken hiç bekleme... belirsizlik daha zor

Saglik ocağına saat 10 da gittim daha erken gelin dediler belirtiler zaman zaman gidiyor hayirlisi adetim 7 sinde bekliyeyim diyorum bir kasigima giriyo bir sirtim belim agriyo bir kasik atmasi eniyi sonuc adet gecimesi kan 7 gun oncecikmazsa diye
Ben ilk hamileligimde brlim zaman zaman agrirdi normalde adetin ilk gunu agridigindan suphelendim testte cikti ama iste kese gec gorundu degrr düşük diye dis gebelik dendi hayirlisi beklemrdeyim

Kizlar kimseler yok mu :) sessizlik hakim olmus herkesin guzel haberlerini bekliyorum :) bende simdilik birsey yok regl gunum cuma gunu ama bu ay bayram dolayisiyla umudum yok hayirlisi olsun hakkimizda :)

Merhaba kizlar yazamadim bir suredir. Gecen hafta doktordaydim. Hormon testi istedi haftaya yapilcak. Adetin 3.günü yapiliyormus. Onun disinda tüm degerlere bakildi herhangi bi sorun yok. Eşimde test yaptirdi. Biraz sekil bozuklugu cikti sperminde.. o beni dusündürüyor.. (((?

Benim pek bilgim yok hic doktora gitmedigim icin ama insallah kotu birsey degildir kisacik zamanda hallolur. Sendede sorun yokmus hersey gonlunuzce olsun insallah benimde bugun regl gunum ne hamilelige yonelik nede regle yonelik hic belirtim yok ama hayirlisi olsun bakalim

Insallah gelmez canim cok heveslenince sonu hüsran oluyor... insallah hamilesindir.. benim durumum biraz karisti bakalim.. ne gelirse allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…