- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
Ben burdayım yeni bir ay daha başlıyor; ) hastalığım bitti
Hayırlısı bakalimmutlu haber olursa ilk burdan paylasirim
Merhaba kızlar araniza yeni katildim.insallah yeni ay hepimiz e guzel haberlerle gelir...2 senedir cocuk istiyoruz daha once 5haftalik bir düşüğü m oldu.sonrasinda hamile kalamadim doktorum butun testleri yapti bir sıkıntımiz olmadigini ve hamile kalabileceğimi soyluyor.fakat bir türlü olmuyor.her ay bir umut kendimi dinliyorum en ufak şeyleri belirti gibi düşünüp hevesleniyorum.ve sonuc husran oluyor.bakalim adetime bir hafta var insallah bu ay bebisimiz olur
İnşallah canım valla umutlaniyorum yine inş bu ay güzel haberi alirimmmİnşallah burası sana ugurlu gelir ve hamis kalırsın. .. az kalmış hadi hayirlisi :)
İnşallah canım valla umutlaniyorum yine inş bu ay güzel haberi alirimmm
İnsallah canim ya bakalim guzel haberlerini bekliyorum...gercekten bebis isteyen herkese nasip olur insallah...amin aminBenim de 4-5 günüm var... ama bu ay beklemiyorum, cok tembellik ettikyine de belli olmaz tabi.. yazarım buraya
Benim de 4-5 günüm var... ama bu ay beklemiyorum, cok tembellik ettikyine de belli olmaz tabi.. yazarım buraya
benm de 5 - 6 günüm var . bi kaç deneme yapma sansımız oldu bu ay .beklemek co kheyecanlı . yalnız burada okudugum hiç bir belirti yok
günaydın kızlar
daha benim zamanım var bat 3 ekim 4.deneme :)
Merhabalar..
Ben hastalandım, olmadı bu ayda, kısmet değilmiş. ..
Hissetmiyordum, biliyordum zaten
Uzulme canim zamani vardir onu bekliyordur ins bu ay guzel sonuc alirsin :) hatta aliriz :)
Hayirlisi canim onumuzdeki ay insallah hayirli haberlerini aliriz...Merhabalar..
Ben hastalandım, olmadı bu ayda, kısmet değilmiş. ..
Hissetmiyordum, biliyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?