hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Merhaba kızlar araniza yeni katildim.insallah yeni ay hepimiz e guzel haberlerle gelir...2 senedir cocuk istiyoruz daha once 5haftalik bir düşüğü m oldu.sonrasinda hamile kalamadim doktorum butun testleri yapti bir sıkıntımiz olmadigini ve hamile kalabileceğimi soyluyor.fakat bir türlü olmuyor.her ay bir umut kendimi dinliyorum en ufak şeyleri belirti gibi düşünüp hevesleniyorum.ve sonuc husran oluyor.bakalim adetime bir hafta var insallah bu ay bebisimiz olur

İnşallah burası sana ugurlu gelir ve hamis kalırsın. .. az kalmış hadi hayirlisi :)

Canım belirtiler kişiye göre değişiyor zaten.Herkeste de olmuyor.ayrıca inşallah güzel haberler alırsın.Beklemek heyecanlı ve bir okadar da zor valla

benm de 5 - 6 günüm var . bi kaç deneme yapma sansımız oldu bu ay .beklemek co kheyecanlı . yalnız burada okudugum hiç bir belirti yok

Belli olmuyor... birde belirtiler bu kadar erken baslamayabilirde. ..
Açıkçası benimde ne hastalanacagima dair ne de hamile olduğuma dair herhangi bir belirti yok.... sanırım bu ay birsey yok... hissetmiyorum birsey... bakalım. .. az kaldı bunu öğrenmeye. ...
3- 4 gün içinde net belli olacak

hslm felice ayni durumdayiz 6 eylul adet oldum adetim gun 11de bitti 13 de birlikte olduk yumurtlama donemi 18eyludu 23une kadar aralikli iliskimiz oldu ben ayin 15 inde kan testim<2 cikti belirtilerden dolayi kantesti yaptirdim ve yumurtla donemim bitmesine ragmen bel agrim kasiklarda atma. gogusumu sut doluyo gibi sizlamalar yasiyorum sizce hamilelik varmi ekim 7 de hasta olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…