- 6 Eylül 2015
- 169
- 78
- 98
- 38
Sağol canım benim inşallah önümüzdeki aylara.. nasip. ... Kendimi üzmekten başka yaptığım bsey yok inşallah sizlerden güzel haber gelsin...Üzülmek, umutsuzluga kapılmak yok
Teşekkürler canim... dediğim gibi hicbirsey hissetmiyorum, neden bilmem. . Kismet
Sağol canım benim inşallah önümüzdeki aylara.. nasip. ... Kendimi üzmekten başka yaptığım bsey yok inşallah sizlerden güzel haber gelsin...
Insallah biyle devam eder ve bebis gelir :)
23 eylül mü?Bende bekliyorm ama bisey yok gibi.uc aya yakindir deniyoruz.ovulasyon tarihim 08.09.2015 o gunlerde devamli iliski de oldu bu ara uykuya baya dustm yatsam gene uyurm yani hemde saatlerceadetim 23u ekimin beklemedeyim hala ..
Bende bekliyorm ama bisey yok gibi.uc aya yakindir deniyoruz.ovulasyon tarihim 08.09.2015 o gunlerde devamli iliski de oldu bu ara uykuya baya dustm yatsam gene uyurm yani hemde saatlerceadetim 23u ekimin beklemedeyim hala ..
eşim eve uğrayacaktı dayanamayıp eczaneden gebelik testi al dedim. laboquick diye bir test aldı eczacı bu kesin değildir predictor al demiş 25 tl deyince boş ver alma dedim ona. dayanamayıp testi yaptım daha beklemem lazımdı halbuki hepi topu 1 gün gecikti kanamam. sonuç neatif çıktı bu sefer çok aceleciyim ilk bebişimde regl gecikmemin 15. günü test yapmıştım. hayırlısı bakalım.
Moralim bozulmadı desem yalan olur ama daha bekleyeceğim hastalanmazsam tekrar yapıp foruma yazarım canım. Her şey gönlümüzce olur inşallahBir kaç gün daha bekle bakalım, bize de bildir lütfen :)
günaydın kızlar. benım düzensiz olduğu iin netten araştırıp tahmini tarihlerde çalışmaya devam :) ılk ayım ama çok istiyorum. 2-4 ekim adet tarihim sabırsızlanıyprum. allahım yardımcımız olsun.
Herkes Nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?