Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmadan önce doktora gitmek şart mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gumus82

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
3.626
3.931
133
Yaşım 39 bu arada endişeliyim çok geç mi kaldım.İlk çocuk bu arada.Vitamin alabilir miyim direk

Bence doktora gidin önce.
Kan değerlerinize bakılsın, ona göre kullanın vitamini.
Vitaminlerin fazlası da zararlı çünkü

bence gidin 39 yas icin doktor kontrolunde ilerlemek mantikli.azalmis over rezerviniz varsa zaman kaybetmemek icin

Teşekkür ederim vitamin almaya çekindim.
Yanlış anımsamıyorsam komşumun eşi beyin kanaması geçirmişti ve doktor ismini hatırlayamadığım bir vitaminin çok yüksek olduğunu söylemiş.
Komşum da covidden korunmak için kullanıyorduk diyince kızmış doktor kocan ölebilirdi diye.
O zamandan beri korkarım.
İnşallah güzel haberler alırsınız yakın zamanda🙏🏼

Yaşım 39 bu arada endişeliyim çok geç mi kaldım.İlk çocuk bu arada.Vitamin alabilir miyim direk
İnşallah Dileklerniz Yakın Zamanda Olur....
Yaş İlerlemesi Tıbbın Gözünde Hiç birşey İmkanlar Var Fakat Dr Lar Bizi Tanımadan Teşhis Koyamiyorlar...
Bu Yüzden Dr a Gitmeniz En Mantıklı Yol Yumurta Hormon Tedavisi Zaten Bir Süreç Bu Süreçte Hem Emin Olursunuz Hemde Kafanızda Soru İşareti Olmaz ☺️☺️

Yaşa bakmaksızın her kadın gebelik planı öncesi doktora gitmeli. Smear testi yapılmalı, kan değerlerine bakılmalı, ultrason muayenesi olunmalı.

İnşallah Dileklerniz Yakın Zamanda Olur....
Yaş İlerlemesi Tıbbın Gözünde Hiç birşey İmkanlar Var Fakat Dr Lar Bizi Tanımadan Teşhis Koyamiyorlar...
Bu Yüzden Dr a Gitmeniz En Mantıklı Yol Yumurta Hormon Tedavisi Zaten Bir Süreç Bu Süreçte Hem Emin Olursunuz Hemde Kafanızda Soru İşareti Olmaz ☺️☺️
Amin inşallah beni görmeden ne fayda doğru...bende dedim hamile kalmadan ne doktoru

Ben 27 yaşımdaydım gitmiştim. Doktorun nir niye geldin demediği kalmıştı.
Tabi siz yaş itibariyle gidin bence. Zaman kaybı yaşamayın. Doktora da durumu açıklarsiniz illaki faydası olur diye düşünüyorum

Ben 27 yaşımdaydım gitmiştim. Doktorun nir niye geldin demediği kalmıştı.
Tabi siz yaş itibariyle gidin bence. Zaman kaybı yaşamayın. Doktora da durumu açıklarsiniz illaki faydası olur diye düşünüyorum
Neden geldin diyen doktor ilginç

Back
X