- Konu Sahibi justtmarried
-
Öncesinde korunduysanız bir süre olmayabiliyormuş, içinizi ferah tutun bence. 5 ay korkulacak bir süreç değil. Siz ne hazırlıklar yaptınız bu aşamada.
inanki canim biz ilk kizimi planli yaptik yaptikda ne oldu daha cok stress daha cok dusunme v.s yok hazirmiyiz yok bakabilecekmiyiz yok iyi bir anne baba olacakmiyiz sonracigima su lazim yok bu eksik derken bebek bir dogdu 10 tane cocuk bakilir aldiklarimla bosa para israfi cocuk dogru duzgun bile giymedi derken plansiz gelen findigim teyzesi apar topar oldu stressiz sikintisiz 5 tane fln Tulum aldim yaz bebegiydi zaten birkac corap atlet bir set biberon seti derken en guzel en zevkli o oldu esimde ayni gorusde inanki bide su var bizde ev borcuna girip sonra bebek dedik esimle bakdik esimin kuzenlerine ayni bizim gibi yapmislar canli ornekdi yillarca bebek olmasin diye korunmuslar kari koca herseyleri var ama evde bezli totosunu sallaya sallaya gezen biciriklari yok tedavi tedavi basarisizlikla sonuclanan tup bebekler pismanliklari esimle eve geldik esim ani karar degistirdi birak korunma herseyim olupda bir parcam olmayacaksa soyle derdimi paylasdigim eve gelirken ozledigim balimiz olmayacaksa niye mal mulk dedi ve o ballardan tam 3 tane var evde ama bizim halen daha evimiz yokkkkkksimdide ev parasini onlarin egitimine harciyoruz eee onlar okusunda biz bi sekilde ayakda dururuz onca seye ragmen hayatimi taaa en basa alsalar yeniden yaparmiydin deseler tekrardan evettttt yuzlerce binlerce evetttttttttt bazen bebegimin kokusunu icime cekip ya gelmeseydin ya goremeseydim seni melegim ne yapardim bennnn diye sarki soyluyorum ayni sekilde digger cocuklarimada hicbir seye degismem onlarin mis kokan kokularini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?