Üzülme Allah vermek istediği zaman o cocugu nasıl verdiyse diğerini de verir dua et şükret bak bizim hiç cocugumuz olmadı dahaaherkese merhaba.moralim cok bozuk 2 asilama 4 tup bebek denemem var 1 tane kizim var şükürler olsun ki ama o kadar zor oldu ki oda..
Çocukları cok seviyorum tabiki herkes cok sever ama 1 cocuk daha istiyorum gene tup bebek denedik ve inanin hic parasızdik bir umutla borç alıp gittik 6 yumurta toplandi 3 u dollendi 1 tanesi kaldi 5.gune ama o da gerilemiş yani hepsi bitticok moralim bozuk olmasın diyemiyorum 1 tane var olmasa da olur diyemiyorum.. içime söz geçiremiyorum bir daha denerim de diyemiyorum yasim 38 amh 0.5 para desen yok sehirdisindan gidiyoruz o da ancak yazın oluyor bu yaz da bitti seneye ne olur bilmiyorum su an cok üzgünüm...
Aa hangi klinik canım o.ben hiç duymamıştım olumsuz olunca bi dahakini ücretsiz yapan ilk defa duydumBende hep ikinci daha rahat olur diye düşünüyodum. İki arkadaşım var mesela hamile kaldılar tedaviden sonra. Başarısız olduysa tedavi kliniğin suçu diye biliyorum ben bir dahakine ücret almıyodu bizim klinik
Sonuçta onların hatası sayılıyor zaten imza atarken de formlarda yazıyor bu. En kötü embriyolog 2. Günde dondurmalıydı embriyoları onun hatası yani.Aa hangi klinik canım o.ben hiç duymamıştım olumsuz olunca bi dahakini ücretsiz yapan ilk defa duydum
Keske oyle birsey olsa ama hic sanmiyorumBende hep ikinci daha rahat olur diye düşünüyodum. İki arkadaşım var mesela hamile kaldılar tedaviden sonra. Başarısız olduysa tedavi kliniğin suçu diye biliyorum ben bir dahakine ücret almıyodu bizim klinik
Hangi merkezSonuçta onların hatası sayılıyor zaten imza atarken de formlarda yazıyor bu. En kötü embriyolog 2. Günde dondurmalıydı embriyoları onun hatası yani.
Ben reyapta yaptırdım ama burda çoğu kişide okumuştum bu prosedürü.Keske oyle birsey olsa ama hic sanmiyorum
elinden geleni yapmışsın canım olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği.arkadaşın dediği gibi bizim hiç yok.herkese merhaba.moralim cok bozuk 2 asilama 4 tup bebek denemem var 1 tane kizim var şükürler olsun ki ama o kadar zor oldu ki oda..
Çocukları cok seviyorum tabiki herkes cok sever ama 1 cocuk daha istiyorum gene tup bebek denedik ve inanin hic parasızdik bir umutla borç alıp gittik 6 yumurta toplandi 3 u dollendi 1 tanesi kaldi 5.gune ama o da gerilemiş yani hepsi bitticok moralim bozuk olmasın diyemiyorum 1 tane var olmasa da olur diyemiyorum.. içime söz geçiremiyorum bir daha denerim de diyemiyorum yasim 38 amh 0.5 para desen yok sehirdisindan gidiyoruz o da ancak yazın oluyor bu yaz da bitti seneye ne olur bilmiyorum su an cok üzgünüm...
Arayip sordum bakalim bana dönecekler bu merkeze ilk gidişim 2.de ayni fiyat mi ya da bi iade oluyor mu dönecekler..Ben reyapta yaptırdım ama burda çoğu kişide okumuştum bu prosedürü.
Benim bildiğim ilaçları alırsın sadece verdiğin ücret orda durur bir daha uygulanır işlem. Laboratuvar çok önemli, embriyolog da öyle. Gelişemeyen embriyoyu beklememeli. Her gün arayıp bilgi veriyo takip ediyo gidip gidemiceğini anlamıyosa yapmasın o işiArayip sordum bakalim bana dönecekler bu merkeze ilk gidişim 2.de ayni fiyat mi ya da bi iade oluyor mu dönecekler..
tam bir bilgim yok başıma hiç gelmedi çünkü.ama hiç zannetmiyorum.Sonuçta onların hatası sayılıyor zaten imza atarken de formlarda yazıyor bu. En kötü embriyolog 2. Günde dondurmalıydı embriyoları onun hatası yani.
Esenyurttaki reyap hastanesimi cnmBen reyapta yaptırdım ama burda çoğu kişide okumuştum bu prosedürü.
transfer olmayacaksa alabilirsiniz.raporlu değilse tabiankara bahceciye gittim ben başarısızlıktan sonra para vereceklerini hic ama hic düşünmüyorum oyle merkez mi varmis
Tek embriyoyu 5. Güne beklemek risk. Fazla olsa anlarım. 3. Günde dondurması en kötü hadi 2. Gün dondurması garantiye alması gerekirdi. Onların hatası kesinlikletam bir bilgim yok başıma hiç gelmedi çünkü.ama hiç zannetmiyorum.
evet embriyologlar embriyo durumuna göre hareket etmeli.bahçecide 2 günde bir arayıp ilettiler durumu.transferi ona göre belirlediler.sanırım ilerleme olmsaydı daha erken transfer olucaktı.sadece transfer ücretini almazlar arkadaştan çünkü gerilemiş bir embriyo o da olmazsa transfer olmaz ve ücreti ödenir
Hayır çorluEsenyurttaki reyap hastanesimi cnm
Yani aslinda ulaşır ulaşmaz demedi ama pek umudu yok oyle anladim..Benim bildiğim ilaçları alırsın sadece verdiğin ücret orda durur bir daha uygulanır işlem. Laboratuvar çok önemli, embriyolog da öyle. Gelişemeyen embriyoyu beklememeli. Her gün arayıp bilgi veriyo takip ediyo gidip gidemiceğini anlamıyosa yapmasın o işi
Fiyatı geri ödemezler ama başarısızlıkta mesela embriyo döllenmezse hiç kalmazsa bunu kabullenip diğerinde ücret alınmıyor diye biliyorum.abimin 4 tane çocuğu var hepsi doğal yolla hepsini su ay istiyorum dedi ve oldu oraya gittiğimizde boynu bükük kalıyor hepsi dışlıyor
Yani aslinda ulaşır ulaşmaz demedi ama pek umudu yok oyle anladim..
Fiyat geri ödemesi falan da yok oyle birsey demedi
Raporlu değil ama opu yapıldığı gün aldılar tüm parayi geri ödenir falan da demedilertransfer olmayacaksa alabilirsiniz.raporlu değilse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?