- 13 Mayıs 2022
- 219
- 223
- 23
- 30
Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum ve ilk kez konu açıyorum yanlışım olursa affola. Sormak istediğim bir konu var.. 9 aylık evliyim ve 3 aydır gebelik planlaması yapıyoruz eşimle. Kendimi bildim bileli adetlerim günü gününe olur saati bile şaşmaz. Ama gebelik için korunmadığımız zamandan beri adetlerim 5-6 gün gecikmeye başladı. Burada denk geldiğime göre bir kullanıcı rahim kendini gebeliğe hazırlıyor ilk zamanlar gecikme bu yüzden yazmışlardı. Sorum şu böyle bir şey var mı ? Sizler de kaçıncı aylarınızda gebe kalabildiniz.. şunu da belirtmek istiyorum ben yurt dışında yaşıyorum uzun zamandır ailemi göremedim. Önümüzdeki ay yurda dönüş yapacağım bir sürpriz yapmak istiyorum ailemi sevindirmek istiyordum o yüzden heyecanım, merakım. Yoksa biliyorum henüz erken bizim için senelerce bekleyenlerin rabbim yardımcısı olsun. Bir aylık döngüyü beklemek, olacak mıyım? Belirti var mı ? Gebe miyim ? Diye diye o bir ay bile insanı çok strese sokuyor senelerce bekleyenler için bu süreçte çok dua ediyorum rabbim yardım etsin.