Hamile kalmak için bitkisel fitil kullanan var mı

Berilluna

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
18
6
16
34
Merhabalar, bana erken menopoz teşhisi konuldu. Rahmimin büyük ve bebek taşıyabilecek olduğu fakat yumurtalıklarımın çalışmadığı söylendi. Kayınvalidemin bulduğu geleneksel tıpla ilgilenen birisi kendi yaptığı bitkisel içerikli fitillerin rahme konulunca yumurtalık kapasitesini artırdığını vs söyledi. Daha önce böyle deneyim yaşayan oldu mu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Merhabalat, bana erken menopoz teşhisş konuldu. Rahmimin büyük ve bebek taşıyabilecek olduğu fakat yumurtalıklarımın çalışmadığı söylendi. Kayınvalidemin bulduğu geleneksel tıpla ilgilenen birisi kendş yaptığı bitkisel içerikli fitillerin rahme konulunca yumurtalık kapasitesini artırdığını vs söyledi. Daha önce böyle deneyim yaşayan oldu mu merak ediyorum.
Ben kullandim gittigim kadin istanbulda gulsuyu diye biyerdeydi belki ayni kadındır. Bir işe yaramadı. Onun yaninda buhar oturması gobek cekmesi falanda yapmisti kadın.. guzel bi tup bebek tedavisi görebilirsiniz yada yumurtalik takibiyle gebelik deneyebilirsiniz inanın boyle seyler zaman kaybı. Özellikle sizin durumunuzda biri icin bende erken menopoz olayı yoktu sadece cocugum olmuyor diye yapmıştık

Merhabalar, bana erken menopoz teşhisi konuldu. Rahmimin büyük ve bebek taşıyabilecek olduğu fakat yumurtalıklarımın çalışmadığı söylendi. Kayınvalidemin bulduğu geleneksel tıpla ilgilenen birisi kendi yaptığı bitkisel içerikli fitillerin rahme konulunca yumurtalık kapasitesini artırdığını vs söyledi. Daha önce böyle deneyim yaşayan oldu mu merak ediyorum.
ben yeni yaptırdım adanada bir kadın var kendi hazırladığı bitkisel fitilleri yerleştiriyor 3 gün kaldı çıkardı asırı iltihap söküldü dedi cocuk dene olmazsa tekrar gel koyalım

Back
X