- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Semender82
Ayy bende yapicaaaam .. eylulde ama bu ay gecti artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol paylaşımın için
keşke bundan bikaç önce açsaydın bu konuyu bugün adetimin 9.günüydü ama muhakkak yapmak yapmak istiyorum bidaha ki aya
benimde 5 negatif tüp bebek denemem var inş banada umut olur![]()
Peki canim bu 1kg bal ilk ayda bitmez...ayni karışımı bi dahaki ay kullanabilir miyiz? Gerçi inşallah yapan herkes ilk ay hamile kalir amin Allahim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun da bir ay geç olsun yeter ki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.
Bende o kadar cok bebek hasretiyle yanan biriyim eylulde bende denecegim sabah aksammi alinacak cok tesekkur ederim paylasimin icin
inş çok sağolun dün akşam eşime gösterdim şimdi mesaj atıcam alınacakları bidahaki aya hazır olsun yapalımdabugüne kadar neler denedik bunuda denemekten bişey çıkmaz
inş bu fayda eder ençokta erkeğe iyi gelmesine sevindim bizimde sperm sorunumuz var
bende yazınızı ilk okuduğumda o arkadaşınızın bununla hamile kaldığına inandım hemen o kadar şey deneyip hamile kalamayan bi kişi nasıl olurda hemencik hamile kalırKulaktan dolma bir şey olmadığı için paylaştım zaten canım.birebir yapıp bebek sahibi olanları gördüğüm için.benim karışımı verdiğim arkadaş da her ne kadar inkar etse de ben bu ilaçla hamile kaldığına inanıyorum.inşallah size de nasip olur
Bugun adetimin 7. günü akşam yapıcam hemen olumlu-olumsuz sonucu bilidirim artık:))
--25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.
Merhaba Gulchan nasılsın? hatırladınmı bılmıyorum daha once konusmustuk senınle baya oluyor ama....bu yumurta catlatma problemın cozuldumu yada bırseyler uyguluyrmusun? ıkı aydır bendede var daha once hıc olmamıstı dogal olarak moralım cokl bozukBenim yumurtlama problemim var bende ise yarar mi acaba ? Yumurtam catlamiyor :/ :/
kiraz teyzenin oğlunun sorunu neymiş acaba bizim spermlerde hız sorunu var benim yumurtalarımda hiç bi sorun yok çok şükür25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
ucuzmuşta inşallah faydası olurKızlar,
Dün aktardan malzemeleri aldım(tozlar 5 tl falan tuttu).Teflonda hepsini karıştırdım. Dün ilk kaşığı yedik. Görüntüsü hiç iştah açıcı değil tadı da öyle. 6 gün daha yiyebilirim inşallah.
ben de onu anlamıyorum. veren allah sonuçta, diğer şeyler vesile. nasıl verirse versin önemli olan hayırlı olması kanaatimce. olanı inkar edince sanki verene de ihanetmiş gibi geliyor.bende yazınızı ilk okuduğumda o arkadaşınızın bununla hamile kaldığına inandım hemen o kadar şey deneyip hamile kalamayan bi kişi nasıl olurda hemencik hamile kalır
benimde çevremde çok var böyle kişiler tedaviyle hamile kaldığı halde inkar ediyolar
ileri hareketlide sayı azmış. sonra bayağı artmış zaten.kiraz teyzenin oğlunun sorunu neymiş acaba bizim spermlerde hız sorunu var benim yumurtalarımda hiç bi sorun yok çok şükür
bu ayı kaçırdım ama önümüzdeki aya denemeliyiz bunu
bizimde ileri hareket düşük onu yükseltemiyoruzileri hareketlide sayı azmış. sonra bayağı artmış zaten.
hadi ya:)bizimde ileri hareket düşük onu yükseltemiyoruz![]()
Canim kelin merhemi olsa kafasina surer :) maalesef caresini bulamadim. Denemedigim sey kalmadi hergun aglamaktan helak oldum bende cok caresizimMerhaba Gulchan nasılsın? hatırladınmı bılmıyorum daha once konusmustuk senınle baya oluyor ama....bu yumurta catlatma problemın cozuldumu yada bırseyler uyguluyrmusun? ıkı aydır bendede var daha once hıc olmamıstı dogal olarak moralım cokl bozukbana bu konuda fıkır verebılırmısın