Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan yazın,
İki yıllık evliyim ve eşim saçma sapan ekonomik planlar yapıp çocuk sahibi olmayı erteliyor. Artık çok sıkıldım evlendiğimizden beri çok şey denedim ikna edemiyorum boşanma noktasına geldim sırf bu nedenden ikna etmeye çalıştı beni biraz daha zaman dedi. (İkimizin de düzgün işi var) Her neyse seksten de uzak durmuyoruz cinsel hayatımız iyi ama benim psikolojim iyice bozuldu insanların çocuklarını gördükçe içim acıyorve ben bişey yaptım arkadaşlar. Geçen gün eşimle seviştikten sonra göbeğime boşalmıştı ben de o görmeden alıp içime ittim bunu yapmayı daha önce düşünmemiştim şok halinde yaptım hamile kalmayı bebek sahibi olmayı çok istiyorum sizce bu yöntemle hamile kalmış olabilir miyim? Yumurtlama günüm veya bir önceki gündü.
Şırınga başlığını okudum teşekkür ederim inşallah ben de başarmışımdırBilgim yok. Ama bebek sahibi olmak isteyip olamayan birİsi şu yöntemle hamile kalmıştı. Eşi dışarı boşalmıştı ve şırınga ile kadının içine geri yollamıştı. Kadın hamile kaldı o ay.
Bu arada ben 31 eşim 37 yaşında çocukları çok sever ama iş bize gelince adam istemiyor erteliyor artık deli ediyor bu beni insanlar kimin istemediğini bilmese de ben bildiğim için çocuk konusu geçer geçmez üzüntüden içim yanıyor(
Eminim şaşırır ama sevinir mi bilmiyorum sonuçta yaptığı riskli planlarından vazgeçer ve çocuğumuza bir çok babadan daha iyi baba olurDiyelimki hamile kaldın. Eşin ne tepki verir düşündünmü? Yani boşanmaya kadar getirmiş olayı bebek istemiyor diye.
Şırınga başlığını okudum teşekkür ederim inşallah ben de başarmışımdır
Babasıyla ilişkisinin etkilediğini düşünüyorum eşim istemiyor değil aslında ekonomik olarak aşırı iyi olunca istiyor bunun da olup olmayacağı ve ne zaman olacağı bile belli değil zaman geçiyor yaşımız ilerliyorBu kadar istemiyorsa , sebebi kuvvetli demektir. Bir terapist çözebilir sebebini. Belki çocukluğu ile ilgilidir. Bana olmaktan korkuyordur bunu dile getirmek kolay değil. Ancak bir uzman çözebilr.
Babasıyla ilişkisinin etkilediğini düşünüyorum eşim istemiyor değil aslında ekonomik olarak aşırı iyi olunca istiyor bunun da olup olmayacağı ve ne zaman olacağı belli değil zaman geçiyor yaşımız ilerliyor
Ve çevresinde çok önemsediği insanlar yaşınız daha ne ki falan diyorlar delirecem gerçekten
Aklın yolu bir. Bunu söyleyenlerin çocukları 38-39 yaşlarında oldu ve inan bana zeka bakımından sıkıntılılar ben bunun yaşla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ama eşim ikna olacak gibi değil kafasındakileri denemek için en az iki yıl istiyor benden ben kabul etmiyorum. Her istediğinde insan hamile bile kalamıyor bilmiyorum moralim çok bozuk normal sıradan insanlar gibi olmak istiyorumBen evlendikten 3 yıl sonra anne oldum. Şimdi artık herşey zorlaşıyor. İnsanlar hamile kalmak için uğraşıyor. 37 yaş erken mi. Ne saçma ! Adam gelmiş 40 a merdiven dayamış. Senin için bişey diyemem ama doğurganlık yaşı artık düştü. Eskileré bak birde şimdiye. 40 dan sonra doğuran mucize diye bakıyor doktorlar. Yani istisnalar var. Ama yaşınız İdeal.
Aklın yolu bir. Bunu söyleyenlerin çocukları 38-39 yaşlarında oldu ve inan bana zeka bakımından sıkıntılılar ben bunun yaşla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ama eşim ikna olacak gibi değil kafasındakileri denemek için en az iki yıl istiyor benden ben kabul etmiyorum. Her istediğinde insan hamile bile kalamıyor bilmiyorum moralim çok bozuk normal sıradan insanlar gibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?