Peki siz benim eşimin iki yıldır beni oyalamasının ne hissettirdiğini düşünerek mi yazdınız? Kafasındaki planlara beni uymak zorunda bırakması hoş mu??Hayır size çok ciddi bir soru sordum ve arkasındayım.
Siz istemeseniz eşiniz sizin haberiniz olmadan böyle birşey yapsa ne hissedersiniz?
Neden cevap vermiyorsunuz ?
Neden bu kadar sinirlisiniz ? Ben sizi suçlamıyorum ne yaparsanız yapın beni tabiki ilgilendirmez sadece yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu dile getiriyorum.Peki siz benim eşimin iki yıldır beni oyalamasının ne hissettirdiğini düşünerek mi yazdınız? Kafasındaki planlara beni uymak zorunda bırakması hoş mu??
Biz birbirimizi severek evlendik ben eşimi tanıyorum şuan her şey onun kafasındaki gibi olsa bile 3-4yıl sonra çocuksuz daha mutlu olmayacak ben de olmayacağım. Önceki mesajınıza da gereken cevabı vermiştim sizin empatiden bahsedip suçlayıcı yaklaşımınız üste çıkma çabanız neden?
Başlangıçtaki üslubunuzla alakalıdır cevaplarımda sevecenlik bulamamanız. Benim yaptığım yanlışsa eşimin yaptığı çok mu doğru diyorum ona da beni alakadar etmez diye yanıt veriyorsunuz. Ne yapayım onun için de ayrı bir başlık mi açayım? Yani o kadar yorum arasında yanlış olduğunu düşünen bir siz değilsiniz asıl sizdeki bu ne hiddet? Daha önceki arkadaşlara yazdığım yorumlardardan da anlaşılacağı üzere ben şahane bir iş yaptım demiyorum savunmuyorum hatta bir suçluluk duygusu içindeyim ama yaptım bir defa ve pişmanlık duymuyorum ne yazık kiNeden bu kadar sinirlisiniz ? Ben sizi suçlamıyorum ne yaparsanız yapın beni tabiki ilgilendirmez sadece yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu dile getiriyorum.
Aynı şey bir kadına yapılsa yer yerinden oynar,yanlış mıyım?
Eşinizin sizi oyalaması,kafasındaki planlara sizi uymak zorunda bırakmasıda benim problemim değil ayrıca.
Siz buraya bir konu açmışsınız ve herkes düsüncesini yazıyor madem eleştiri kabul edemeyecektiniz açmasaydınız o zaman.
İsterseniz şırınga yolunuda deneyin ne yaparsanız yapın.
Ne anlatırsanız anlatın yaptığınız bana göre çok yalnış bu benim fikrim.
O kadar çok zamandır uğraşıyorum ki adeta saplanıp kaldı para kazanma hırsına. Gerçekten psikolojim alt üst oldu çok da ağladım başkasının çocuklarını severken hep içim cız ediyor eşim biliyor bunları ama inatla durmuyor dediğim gibi yaşınız daha ne ki diyenlerin bunda çok etkisi oldu çocuğunuzu ingilterede kolejde okutabilirsiniz ne olacak iki üç yıl daha geç olsa diyenler eşimin aklına daha çok yattıBacım sen hamile kaldın varsay. eşin diyorki hayır ben kendımden emınım herhangi bişey olamaz..DNA Zamanını gelene kadar nasıl acıklıycaksın durumu.?Allah korusun namustan bile suclanırsın.eşinle otur konus gerekırse agla ne kadar cok istediğini söyle ama bence bunu yapma
O kadar çok zamandır uğraşıyorum ki adeta saplanıp kaldı para kazanma hırsına. Gerçekten psikolojim alt üst oldu çok da ağladım başkasının çocuklarını severken hep içim cız ediyor eşim biliyor bunları ama inatla durmuyor dediğim gibi yaşınız daha ne ki diyenlerin bunda çok etkisi oldu çocuğunuzu ingilterede kolejde okutabilirsiniz ne olacak iki üç yıl daha geç olsa diyenler eşimin aklına daha çok yattıBacım sen hamile kaldın varsay. eşin diyorki hayır ben kendımden emınım herhangi bişey olamaz..DNA Zamanını gelene kadar nasıl acıklıycaksın durumu.?Allah korusun namustan bile suclanırsın.eşinle otur konus gerekırse agla ne kadar cok istediğini söyle ama bence bunu yapma
O boşanma ile tehdit etmiyor ben geldim o raddeye beni ikna etmek için biraz zaman istedi düşünüp ikimiz için de en iyi olanı yapmak istiyorum bizi olduğu kadar doğacak çocuğumuzu da düşünüyorum diyor ama yaşımız geçiyor anlatamıyorum eşime şuanki konumumuz yetersiz geliyor halbuki huzur mutluluk olduktan sonra 5B ile de 10B ile de geçim olurMaddi durumu beklesek hiçbirimizin çocuğu olmazdı zaten geç evleniyoruz. Hadi 20 yaşında olsan anlarım. Bu sebeple onu ikna et. O boşanma ile tehdit ediyorsa sen ise et yaşın 31 miş çünkü. Çok saçma buldum eşinin durumunu çünkü işleriniz de iyiymiş. Ondan habersiz yapman iyi olmaz ama ailelere falan açıp ikna olmaz mı?
Çocuk için nasıl bir konum gerekiyor size? Kaldı ki bu konumun sürekli kalıcı olacağının garantisi var mı? Bugün iyisin yarın tepe taklak. Evlenmeden önce konuşmanız lazımdı.O boşanma ile tehdit etmiyor ben geldim o raddeye beni ikna etmek için biraz zaman istedi düşünüp ikimiz için de en iyi olanı yapmak istiyorum bizi olduğu kadar doğacak çocuğumuzu da düşünüyorum diyor ama yaşımız geçiyor anlatamıyorum eşime şuanki konumumuz yetersiz geliyor halbuki huzur mutluluk olduktan sonra 5B ile de 10B ile de geçim olur
Peki o zaman onada fikrimi söyleyeyim eşinizin tutumuda doğru olmayabilir fakat nasılki evlenirken ortak bir fikirle evleniyorsunuz,ortak olarak konuşup uzlaşıp o şeklide birlikte karar vermelisiniz.Bu durumun sizi ne kadar yıprattığını üzdüğünü açıkca anlatın.Başlangıçtaki üslubunuzla alakalıdır cevaplarımda sevecenlik bulamamanız. Benim yaptığım yanlışsa eşimin yaptığı çok mu doğru diyorum ona da beni alakadar etmez diye yanıt veriyorsunuz. Ne yapayım onun için de ayrı bir başlık mi açayım? Yani o kadar yorum arasında yanlış olduğunu düşünen bir siz değilsiniz asıl sizdeki bu ne hiddet? Daha önceki arkadaşlara yazdığım yorumlardardan da anlaşılacağı üzere ben şahane bir iş yaptım demiyorum savunmuyorum hatta bir suçluluk duygusu içindeyim ama yaptım bir defa ve pişmanlık duymuyorum ne yazık ki
Aynı fikirdeyim neyin ne olacağı belli bile değil ben neden riske gireyim.. hiçbir şeyin garantisi yok ben bunları evlenmeden önce konuştum tabi ki ilk bir yıl keyfimizce yaşarız sonraki yıl çocuğumuz olur dedik sonuçta yaşımız var.. ama değişti işte eşimin gözünde para yapmak daha önemli oldu şöyle düşünüyor iyice kazancımız artsın sonra nasıl olsa olur çocuğumuz..Çocuk için nasıl bir konum gerekiyor size? Kaldı ki bu konumun sürekli kalıcı olacağının garantisi var mı? Bugün iyisin yarın tepe taklak. Evlenmeden önce konuşmanız lazımdı.
benden sana nacizane tavsıyem bak benden büyüksün. hiç agzım burnum bosaldı. tuttu tutmadı yumurtlama günü bilmem ne hiç vakit kaybetme. eşini ikna etmeye calıs ve mümkünse direk tüp bebek. Allahta sana 2tane ikiz nasip ederse birdaha hiç ugrasmazsın.erkeklerın bu anlamda pesınden kosmak cok zor.cok iyi anlıyorum senı merak etme..Duygusala vur yada bi cinnet geçir. ikiside olabilir. ben aşık odlugum adamdan cocuk yapamıycaksam ne anlamı kaldı bu sevgımın de. ayrılırım deme ama vurgula. çokta haklısın ama yaptıgın işlem yanlısO kadar çok zamandır uğraşıyorum ki adeta saplanıp kaldı para kazanma hırsına. Gerçekten psikolojim alt üst oldu çok da ağladım başkasının çocuklarını severken hep içim cız ediyor eşim biliyor bunları ama inatla durmuyor dediğim gibi yaşınız daha ne ki diyenlerin bunda çok etkisi oldu çocuğunuzu ingilterede kolejde okutabilirsiniz ne olacak iki üç yıl daha geç olsa diyenler eşimin aklına daha çok yattı
Karşımdaki adam bunları anlamıyor ben suçluluk duygusu içindeyim ama yine diyorum pişman değilim gerçekten çok yıprandım ben onu ikna edemiyorum o beni ikna edemiyor her şey evlenmeden önce konuşulduğu gibi yaşansa ne ala olurduPeki o zaman onada fikrimi söyleyeyim eşinizin tutumuda doğru olmayabilir fakat nasılki evlenirken ortak bir fikirle evleniyorsunuz,ortak olarak konuşup uzlaşıp o şeklide birlikte karar vermelisiniz.Bu durumun sizi ne kadar yıprattığını üzdüğünü açıkca anlatın.
Ben gerçekten hiddetli falan değilim kızmayın bana yanlış anlamayın :)
Bir suçluluk duygusu içinde olmanızda zaten benim söylediklerimi doğruluyor azda olsa.
Bence evlilik terapisi alabilirsiniz.Aynı fikirdeyim neyin ne olacağı belli bile değil ben neden riske gireyim.. hiçbir şeyin garantisi yok ben bunları evlenmeden önce konuştum tabi ki ilk bir yıl keyfimizce yaşarız sonraki yıl çocuğumuz olur dedik sonuçta yaşımız var.. ama değişti işte eşimin gözünde para yapmak daha önemli oldu şöyle düşünüyor iyice kazancımız artsın sonra nasıl olsa olur çocuğumuz..
Katılıyorum denemediğim şeyler değil sonuç yok bana vaadettiği şeylerle, kurduğu hayallerle kafası o kadar dolu ki adeta at gözlüğüyle bakıyor beni dinliyor onaylıyor ama hep bir ama şöyle olsun istemez misin sen böyle olsun istemez misin ya da ilerde bu imkanları sağlama imkanınız vardı niye yapmadınız diye sorarsa çocuğumuz ne açıklama yaparız 2-3yıl daha fazla çalışıp bekleyemedik mi deriz vs.. gerçekten evlendiğime sırf bu yüzden pişmanım ben bunu yaşayacağımı bilsem ilk evlendiğimiz aylarda yapardım çocuğubenden sana nacizane tavsıyem bak benden büyüksün. hiç agzım burnum bosaldı. tuttu tutmadı yumurtlama günü bilmem ne hiç vakit kaybetme. eşini ikna etmeye calıs ve mümkünse direk tüp bebek. Allahta sana 2tane ikiz nasip ederse birdaha hiç ugrasmazsın.erkeklerın bu anlamda pesınden kosmak cok zor.cok iyi anlıyorum senı merak etme..Duygusala vur yada bi cinnet geçir. ikiside olabilir. ben aşık odlugum adamdan cocuk yapamıycaksam ne anlamı kaldı bu sevgımın de. ayrılırım deme ama vurgula. çokta haklısın ama yaptıgın işlem yanlıs
Teklif ettim daha önce ama istemedi malesefBence evlilik terapisi alabilirsiniz.
bacım ozaman ciddiyetini göster ve ya cocuk olsun yada boşanalım.ama tabıkı ben senı sevıyorum ama cocuk cok istiyorum beni anlıyomus gibi davransanda anlamadıgını görüyorum de.ciddiyetle konus. ayrılacagını sanmam.ama senı ciddiye alır bence.. yınede esşini sen tanıyorsun.nabza göre şerbetKatılıyorum denemediğim şeyler değil sonuç yok bana vaadettiği şeylerle, kurduğu hayallerle kafası o kadar dolu ki adeta at gözlüğüyle bakıyor beni dinliyor onaylıyor ama hep bir ama şöyle olsun istemez misin sen böyle olsun istemez misin ya da ilerde bu imkanları sağlama imkanınız vardı niye yapmadınız diye sorarsa çocuğumuz ne açıklama yaparız 2-3yıl daha fazla çalışıp bekleyemedik mi deriz vs.. gerçekten evlendiğime sırf bu yüzden pişmanım ben bunu yaşayacağımı bilsem ilk evlendiğimiz aylarda yapardım çocuğu
Diyorum ya düşünerek yapılmış bir şey değil artık bıkkınlık veren bi çıkmazın sonucu milyonda bir ihtimal belki..Bana biraz yaptiginiz hareket sacma geldi. O sekilde hamile kalmaniz zor. İceriye tam itemezsiniz cunku
Haklisiniz her turlu ihtimali artik deneyimde bir sekilde olsun diyorsunuz. Ama gebe kalmak zaten hemen kolay olmuyor planli sekilde bile yapilsa bazen aylarca sonuc vermiyor. En iyisi guzelce bir daha konusum kim bilir belki karar verip uygulamaya gecseniz bile 6 ay gecer belki bilemeyiz ki. 2 yillim evlisiniz yas olayi bir kenari zamaniniz var ama esiniz sizden yaşca daha buyuk o acidan ertelenmese daha iyi olur tabi. Es istemeyincede yani tek tarafli huzursuzluk yaratir tabi sorgulamaya baslarsiniz iliskiyide. Basinin etini yer ya da laf sokar gibi degilde cidden bu duyguyu yasamak istediginizi ve ozellikle kocamin sevdigim adamdan olsun diye istediginizj belirtin. Cocuk icin bosanmaya kalkan kadin konumuna duserseniz sizin ona olan sevginizi sorgular cocuk olsunda nasil olursa olsun dusuncesi tasidinizi dusunur oda aranizi acar. Siz biraz daha sakin kalin bastan ilacla korunan siz olsaydiniz ilaci birakirdiniz olur biterdi ama ea korundugu icin sadece sizin cabanizla olmaz cok zor malesef.Diyorum ya düşünerek yapılmış bir şey değil artık bıkkınlık veren bi çıkmazın sonucu milyonda bir ihtimal belki..
Siz onu diyorsunuz. Geçen doktor sitesinde denk geldim. Kişiler doktorlara soruyor wcden kapı kolundan ele sperm bulaşsa hamile kalınır mi diye. Bu ne dersiniz arkadaşlar tövbe tövbeBana biraz yaptiginiz hareket sacma geldi. O sekilde hamile kalmaniz zor. İceriye tam itemezsiniz cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?