- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
..Asla yargilanacak bir durum değil sizi anlayabiliyorum ama nasıl başardiniz o kısmını hiç anlamadim bunun üzerine gebelik ge8lirse muhteşem birsey olur doğrusu
İnşallah hayırlısıyla bir bebeğim olsun diye yaptım Allah nasip eder inşallahOlabilir. Neden olmasıninşallah olmuştur
Benim eşim de 1 yıla yakın istemedi çocuk hiç artık Kayın babam konuştu bizimle sorun varsa tedavi görün diyerek. Ve maddi sıkıntımız vardı kayinvalidem ile yasıyoruz ayrı eve çıkamadık daha da öyle maddiyattan dolayı. Nedenini bilmiyorum ama eşim o gün bana bile sormadan çocuk sahibi olmak istediğini belirtti ilişki esnasında. Ben vazgeçer diye düşünmüştüm ki öyle olmadı o ayda hemen hamile kaldım. Çocuk evin rıskıdır diyordum ben ona şimdi ise o bana demeye başladı.Onun ikna olacağı yok 2 yılı geçkindir deniyorum olmuyor ben bu şekilde hamile kalmazsam önümde iki seçenek olacak ya boşanıcam bu defa ya da 2-3yıl daha onun planları peşinde sürünücem
Aklima takılan şu eşiniz habersiz bu durumdan ya çocuğun kendinden olmadığını düşünürse belki dediginiz şey ona doğru gelmez ve inanmazsa. Inan yazıyı ilk okuduğumda aklıma gelen bu oldu. Belki saçma ama ben böyle bir düşünceye girdim..
Sormayın aslında ben de şok halinde yaptım suçluluk da duymuyor değilimama ben bu adamı severek evlendim onunla çocuğum olsun istemek suç mu neden böyle şeyler girdi ki kafasına o kadar üzgünüm ki içimdeki bu istekle gizli saklı iş çevirmiş olmaktan
Eşimin aklına bile gelmez bu, beni iyi tanıyor. Olsa olsa kendini suçlar ben 1yıldır doğum kontrol hapını bıraktım geri çekilme yöntemiyle de her zaman risk varAklima takılan şu eşiniz habersiz bu durumdan ya çocuğun kendinden olmadığını düşünürse belki dediginiz şey ona doğru gelmez ve inanmazsa. Inan yazıyı ilk okuduğumda aklıma gelen bu oldu. Belki saçma ama ben böyle bir düşünceye girdim
Sizin durumunuz başkaymış.. bizim ekonomik problemlerimiz yok ki bana göre.. eşim aşırı iyi durumda olmak istiyor hani hiç düşünmeden harcayanlar olur ya mesela bi konser için haftasonu parise gidersin parayı düşünmezsin çünkü vardır. İşte böyle bir yaşantı hayal ediyor bir de hırs yaptı sahiden en az üç yılımızı bu hayal için riske atacak kadar.. Bu uğurda elindekini kaybedecek farkedemiyor evliliğimiz de bir çıkmazdaBenim eşim de 1 yıla yakın istemedi çocuk hiç artık Kayın babam konuştu bizimle sorun varsa tedavi görün diyerek. Ve maddi sıkıntımız vardı kayinvalidem ile yasıyoruz ayrı eve çıkamadık daha da öyle maddiyattan dolayı. Nedenini bilmiyorum ama eşim o gün bana bile sormadan çocuk sahibi olmak istediğini belirtti ilişki esnasında. Ben vazgeçer diye düşünmüştüm ki öyle olmadı o ayda hemen hamile kaldım. Çocuk evin rıskıdır diyordum ben ona şimdi ise o bana demeye başladı.
Inşallah yani aklıma geleni yazdım. Doğum kontrol hapı da riskli bence kullanmayın derim çocuk olmama şansını o da yükseltiyorEşimin aklına bile gelmez bu, beni iyi tanıyor. Olsa olsa kendini suçlar ben 1yıldır doğum kontrol hapını bıraktım geri çekilme yöntemiyle de her zaman risk var
Benim eşim de evlenmeden önce kapılarında 2 tane mersedes flan varmış durumları çok çok iyiymiş ve birikim yapiyim belki ihtiyacım olur dememisler hiç şimdi de durum ortada ev var bi tane ne araba var ne başka birşey kendi evimi bırak kiraya dahi çıkamıyorum düşün. Inşallah böyle olmadan aklı başına gelir ve bence bunu da yaşayarak görünce anlayacak gibiSizin durumunuz başkaymış.. bizim ekonomik problemlerimiz yok ki bana göre.. eşim aşırı iyi durumda olmak istiyor hani hiç düşünmeden harcayanlar olur ya mesela bi konser için haftasonu parise gidersin parayı düşünmezsin çünkü vardır. İşte böyle bir yaşantı hayal ediyor bir de hırs yaptı sahiden en az üç yılımızı bu hayal için riske atacak kadar.. Bu uğurda elindekini kaybedecek farkedemiyor evliliğimiz de bir çıkmazda
Yok bıraktım 1 yıldır kullanmıyorum..Inşallah yani aklıma geleni yazdım. Doğum kontrol hapı da riskli bence kullanmayın derim çocuk olmama şansını o da yükseltiyor
Bilmiyorum ama yeterince içeriye girmediği için olmaya da bilir. Olursa yada olmazsa hayırlısı neyse odur bence eğer hayırlısı olacaksa çocuk olur ha ama eğer olmuyor istemiyorsa eşiniz de inanın bunda da bir hayır vardır ve olmadığına belki ileride dua bile edeceksiniz.Yok bıraktım 1 yıldır kullanmıyorum..
Böyle bir şey deneyeceğim aklıma bile gelmezdiEğer hamile kalırsam Allah yaptırdı diye inanıcam..
Aynı fikirdeyim eğer olmazsa da ben hem çocuk sahibi olabilmek hem de evliliğimi devam ettirebilmek için elimden gelen her şeyi yapmış olurum içim rahat olur..Bilmiyorum ama yeterince içeriye girmediği için olmaya da bilir. Olursa yada olmazsa hayırlısı neyse odur bence eğer hayırlısı olacaksa çocuk olur ha ama eğer olmuyor istemiyorsa eşiniz de inanın bunda da bir hayır vardır ve olmadığına belki ileride dua bile edeceksiniz.
Ama evliliği bitirme gibi bir düşünceye de hemen girmeyin derim. Yani nasıl desem ben 1 buçuk yıllık evliyim ve biz iki kere boşanma noktasına geldik ama ne benim onu bırakma gbi niyetim ne de onun öyle bir niyeti yoktu yaşantılar 3ncu kişiler yüzünden olan kavgalarımız oldu hep. Iki taraflı sevgi önemli olan biz de öyleydik küssek bile ya ben ya o durmaz hiç barışırız hemen. Ama hamile kalmama şansınız daha yüksek. Ailende konuşabilecek birilerin varsa bence derdini paylaş eşinin tarafında da varsa konuş belki faydasını görürsün. Biz o kavgalarda eşimin dedesiyle konuştum çok iyi biri ve her yaşa uyan biri sende öyle biri varsa konuş derim. Yada eş terapisi alınAynı fikirdeyim eğer olmazsa da ben hem çocuk sahibi olabilmek hem de evliliğimi devam ettirebilmek için elimden gelen her şeyi yapmış olurum içim rahat olur..
Sizi eğlendirebildiysek ne mutlu.Ya tutarsa dediniz yani
Allahım yarabbim.
Gülmeyeyim diyorum ama yok . Vallahi dalga geçmek için yazmıyorum.
Hamile kalmış olsanız bile eşinizin istemediğini biliyorsunuz ne derece iyi olacak bu durum? İçiniz rahat mı?
Yada şöyle düşünün siz asla çocuk düşünmeseniz,zamanı var deseniz ve siz uyurken,yada başka bir şekilde zorla eşiniz yapsa size bunu?
Empati...empati..empati..
Ailesi çok karışık onların düşünceleri benden tarafta olsaydı bile eşim kaale almazdı diye düşünüyorumAma evliliği bitirme gibi bir düşünceye de hemen girmeyin derim. Yani nasıl desem ben 1 buçuk yıllık evliyim ve biz iki kere boşanma noktasına geldik ama ne benim onu bırakma gbi niyetim ne de onun öyle bir niyeti yoktu yaşantılar 3ncu kişiler yüzünden olan kavgalarımız oldu hep. Iki taraflı sevgi önemli olan biz de öyleydik küssek bile ya ben ya o durmaz hiç barışırız hemen. Ama hamile kalmama şansınız daha yüksek. Ailende konuşabilecek birilerin varsa bence derdini paylaş eşinin tarafında da varsa konuş belki faydasını görürsün. Biz o kavgalarda eşimin dedesiyle konuştum çok iyi biri ve her yaşa uyan biri sende öyle biri varsa konuş derim. Yada eş terapisi alın
Hayır size çok ciddi bir soru sordum ve arkasındayım.Sizi eğlendirebildiysek ne mutlu.
Empati dersi veren siz acaba sahip olduğunuz empatiyi işinize gelince mi yapıyorsunuz?
Bacım sen hamile kaldın varsay. eşin diyorki hayır ben kendımden emınım herhangi bişey olamaz..DNA Zamanını gelene kadar nasıl acıklıycaksın durumu.?Allah korusun namustan bile suclanırsın.eşinle otur konus gerekırse agla ne kadar cok istediğini söyle ama bence bunu yapmaHerkese merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan yazın,
İki yıllık evliyim ve eşim saçma sapan ekonomik planlar yapıp çocuk sahibi olmayı erteliyor. Artık çok sıkıldım evlendiğimizden beri çok şey denedim ikna edemiyorum boşanma noktasına geldim sırf bu nedenden ikna etmeye çalıştı beni biraz daha zaman dedi. (İkimizin de düzgün işi var) Her neyse seksten de uzak durmuyoruz cinsel hayatımız iyi ama benim psikolojim iyice bozuldu insanların çocuklarını gördükçe içim acıyorve ben bişey yaptım arkadaşlar. Geçen gün eşimle seviştikten sonra göbeğime boşalmıştı ben de o görmeden alıp içime ittim bunu yapmayı daha önce düşünmemiştim şok halinde yaptım hamile kalmayı bebek sahibi olmayı çok istiyorum sizce bu yöntemle hamile kalmış olabilir miyim? Yumurtlama günüm veya bir önceki gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?