- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Siparis verdim canim hemen :)Canım fatıma ana eli otu varmış duydun mu
Bende de var canım bunu yapacam inşaAllah rabbim bizi boş çevirmez hayırlı kılıp nasip eylerSiparis verdim canim hemen :)
Sen nerden aldin canim bide senin yasin kacti?Bende de var canım bunu yapacam inşaAllah rabbim bizi boş çevirmez hayırlı kılıp nasip eyler
Canım kayınvalidem umreye gitmişti bana getirdi 27 yaşındayım 2 sene olmaya az kaldı evliyim sen canmSen nerden aldin canim bide senin yasin kacti?
23 yasindayim canim ben daha 3bucuk aylik evliyim cnmmCanım kayınvalidem umreye gitmişti bana getirdi 27 yaşındayım 2 sene olmaya az kaldı evliyim sen canm
MaşaAllah canm daha çok Yen'i olur Allah'ın izni ile23 yasindayim canim ben daha 3bucuk aylik evliyim cnmm
Adettim gecikti degerim 1.1 cikti malesef. Artik diger ayaMaşaAllah canm daha çok Yen'i olur Allah'ın izni ile
Sıkma canını Fatma ana eli otunu dene bu ay canm rabbimden umut kesilmez inşaAllah tez zamanda olurAdettim gecikti degerim 1.1 cikti malesef. Artik diger aya
Insallah cnm faydasi olursa hangimize burda paylasalim ustunde tasimayida unutma onun bi kizminiSıkma canını Fatma ana eli otunu dene bu ay canm rabbimden umut kesilmez inşaAllah tez zamanda olur
Su bittikce su katin diyorlardi hamile kladigini ogrenene kadar icmelisin canim sonra cikartip kirutup dogumda kullanirsin artikEvet canım hamile olduğunu öğrenene kadar üstünde taşıyormuşsun birde bir parçasını suya atıyorsun ya içtiğin süre boyunca içinde kalacak bitki içme işlemi bitince çıkaracakmışsın
Benim koca etcil sadece etten olan ptoteinle besleniyor bide ben folik asit kullaniyorumEşinizin beslenmesi de önemli protein ağırlıklı beslenmesi lazım ... Protein ağırlıklı beslenme olduğunda bebeğin erkek olma olasılığı yüksek tabi cinsiyet önemli değil
Hindistan cevizine benzer bisey daha varmis muskapmi neydi adini dun ogrendim canimEvet canım hamile olduğunu öğrenene kadar üstünde taşıyormuşsun birde bir parçasını suya atıyorsun ya içtiğin süre boyunca içinde kalacak bitki içme işlemi bitince çıkaracakmışsın
O ne canım neye faydalıHindistan cevizine benzer bisey daha varmis muskapmi neydi adini dun ogrendim canim
Nasil kullaniliyor acaba baktinmi herkez farkli bi sekil yazmisMuskat cevizinin Faydaları
- iştah açıcıdır. İştah sorunu yaşayan çocuklar için ,yaptığınız pasta ve tatlılara muskat ekleyerek iştahlarının açılmasını sağlayabilirsiniz
- Ağız kokusunu giderir fakat yüksek dozda kullanımı ağız kuruluğuna sebep olabilir
- Mide rahatsızlığına karşı faydalıdır. mide ağrılarını giderir ve hazmı kolaylaştırır
- Mikropları öldürücü özelliği vardır. (Antiseptiktir)
- Gaz gidericidir. yemeklere baharat olarak katılırsa yemekten sonraki şişkinliği önler
- Cinsel gücü arttırır aynı zamanda cinsel arzuyu da tetikler
- Sakinleştirici etkileri mevcuttur. strese karşı fayda sağlar. sinirleri yatıştırır
Bakmadım ama o kadar karıştırmayalım benceNasil kullaniliyor acaba baktinmi herkez farkli bi sekil yazmis
Zaten zehirliyormus canimBakmadım ama o kadar karıştırmayalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?