- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Hadi bklım inş iyi hbrler olacak dıkkat et bu dönemde hareketlerine fln miniğin seninleyse riske girmesinSalı yada çarşambaya kadar adetim gelmezse baktirabilirim canım tatil 2 gün o yüzden beklemedeyim
İnşallah benimledir canım Allah razı olsunHadi bklım inş iyi hbrler olacak dıkkat et bu dönemde hareketlerine fln miniğin seninleyse riske girmesin
Okudum cnm Allah kabul etsn inşYA VARİS C.C
Ftzgmz7 ( gamze )
Saklicennet
O okaliptus_
Bir kişi için 100 tane toplamda 300 tane okuyoruz. Allah tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah.
100mi okuyalımmm bu arkadaşlar içinnYA VARİS C.C
Ftzgmz7 ( gamze )
Saklicennet
O okaliptus_
Bir kişi için 100 tane toplamda 300 tane okuyoruz. Allah tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah.
canım yeni listeye başlatınca okursun pzt başlıcakmış100mi okuyalımmm bu arkadaşlar içinn
OKudum allah dualarımızı kabul ve makbul etsin inşallah.YA VARİS C.C
Ftzgmz7 ( gamze )
Saklicennet
O okaliptus_
Rmm canımcanım yeni listeye başlatınca okursun pzt başlıcakmış
okudum ALLAH kabul etsin aminnYA VARİS C.C
Ftzgmz7 ( gamze )
Saklicennet
O okaliptus_
İnşallah canım ne bilim ben umitliyim sanki farklı şeyler hissediyorum kendimde ama akşam negatif çıkınca çok üzüldüm bakalım birkaç gün sonra kan testi yaptırırım belki
Okudum dua ettim Allah kabul etsin inşşşşşşYA VARİS C.C
Ftzgmz7 ( gamze )
Saklicennet
O okaliptus_
Okudum dua ettim Allah kabul etsin inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?