canimOkudum. Allah kabul etsin inşallah.Dil-i bitab cnm yeni dua pazartesi olucak inş
Ne okucaz@brcstegul @Tatlianne20 N nur mawishGul-i zar kizlar yarin yeni liste basliyor isterseniz gelin katilin
YA VARİS C.C
@Syh3 ( ilknur )
@darrbee ( betül )
@Mucizeolsakeske ( elif )
Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eyler inş.
Evett canımm k. Bakmaa teşkkrGul-i zar oldu mu kuzu
Ne okucaz
Ne okucaz
Ne demek missimEvett canımm k. Bakmaa teşkkr
Bilmiyorum canim takip edelim bakalimNe okuncak
Adetin kaç gün gecti cnm inş güzel hbr verirsin. Sabah idrarıyşa yapmak lazm daha idrara bile gecmemiş olblrHanımlar ben dün gece 9 gibi gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben çok sık tuvalete çıkıyorum hele sulu birşeyler icmis İsem 10 dakikada bir tuvaletteyim test yaparken idrarimin rengi beyaz gibiydi ve düzenli adet olan biriyim henüz hala adet olmadım birkaç gün sonra tekrar mi test yapsam bilemedim size soruyorum bukez sabah yapacağım testi tabi adet olmazsam
Bugün itibariyle 5 gün gecikti canımAdetin kaç gün gecti cnm inş güzel hbr verirsin. Sabah idrarıyşa yapmak lazm daha idrara bile gecmemiş olblr
Gecikme bu kadar olmuyorsa canım istersen kanda baktır.Hanımlar ben dün gece 9 gibi gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben çok sık tuvalete çıkıyorum hele sulu birşeyler icmis İsem 10 dakikada bir tuvaletteyim test yaparken idrarimin rengi beyaz gibiydi ve düzenli adet olan biriyim henüz hala adet olmadım birkaç gün sonra tekrar mi test yapsam bilemedim size soruyorum bukez sabah yapacağım testi tabi adet olmazsam
Düzenli regl görene gore 5 gun gecıkme baya cok aslında inş bu gebelıktendr cnm kanda baktırablrsnBugün itibariyle 5 gün gecikti canım
Bugün pazar yarın resmi tatil salı yada Çarşamba baktirabilirim ancak . Düzenlidir benim adetim en fazla 3 gün değişir ya önce ya sonra şeklinde. Akşam çok üzüldüm negatif çıkınca sonra internetten baktım sabah yapacağım bidaha test yaparsamGecikme bu kadar olmuyorsa canım istersen kanda baktır.
Salı yada çarşambaya kadar adetim gelmezse baktirabilirim canım tatil 2 gün o yüzden beklemedeyimDüzenli regl görene gore 5 gun gecıkme baya cok aslında inş bu gebelıktendr cnm kanda baktırablrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?