- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Tmm canim
İnş cnm arkadaşım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşBir yanlışlık olmuştur canım düzeltilir arkadaş atlamış olabilir. Bugün sana çekilir. Yeni listeye de dahil ol yine de yüce rabbim duaları vesile kılar inşallah yol arkadaşım.
Cnm senin niyetine 100 ya varis cektimİnş cnm arkadaşım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş
Teşekkürler cnm Allah razı olsuncanım 100 kere niyetine ya varis c.c okudum. Allah kabul etsin etsin Aminn
Cnm çok teşekkürler.zeynepppppppp canım okudum ve senin için dua ettim. Rabbim gönlündekini sana hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah.
bende katılmak istiyorum inşAllahYA MUSAVVİR C.C
Yeni duamız kimler katılmak ister? Yarın başlayacağız inş.
Cnm çok teşekkürler.
TeşekkürlerBen de okudum sana 100 ya varis cc
zeynepppppppp cnm senin listeye katılıcam yazdığını görmedim galiba ben. Kusura bakma hakkını helal et. Senin adına 100 tane Ya Varis okudum. Rabbim gönlündeki duanı kabul etsin inş.
cnm bende gözden kaçırmışım 100 tane çektik sende çek cnmFtzgmz7 canım birşey sormak istiyorum kaçırmış olabilirim arkadaşım zeynepppppppp ya Varis cc zikrinde vardı ama ona çektik mi biz?
Tekrar özür dilerim kaçırmış olabilir miyim? Diye soruyorum.
Cok sağol canimm bende okuyacam birazdan bildirim yaparimYA MUSAVVİR C.C.
@nur mawish
Dil-i bitab
IsikOlsun
@Mucizeolsakeske ( elif )
Bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz arkadaşlar.
Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah.
LİSTE (eklemediğim varsa bildirsin lütfen)
1- @nur mawish
2-Dil-i bitab
3-IsikOlsun
4- @Mucizeolsakeske (elif)
5- @mis_laviniaa
6- @Syh3 (ilknur)
7-yelsem
8- @rukican
9- @darrbee (betül)
10- @Gokkusagi80 (kadriye)
11- @Mfsg
12- @okaliptus_
13- @Zeynep6302
14- @cansu_tr
15- @gmysticall__82
16-Ftzgmz7
isimlerinizi yazmak isterseniz yan taraflara not düşerim ama özelden yazın bana burda karışıklık olmasın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?