- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
7000 sanırım günlük okuması. sayımız 10 falan olsaydı. kişi başına bölerdikRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Cnm bu dua çok etkiliymiş. Bunu da okuyalım. Arkadaşlarda kabul ederse
Evet ya çok etkili bi duaymış. Ben günde 300-400 arası okuyorum sizlerle de paylaşayım dedim. Keşke bunu okuyabilsekkkkk.7000 sanırım günlük okuması. sayımız 10 falan olsaydı. kişi başına bölerdik
YENİ DUAMIZ
YA ERHAMMERRAHİMİN
KATILMAK İSTEYENLER?
Evet ya çok etkili bi duaymış. Ben günde 300-400 arası okuyorum sizlerle de paylaşayım dedim. Keşke bunu okuyabilsekkkkk.
Okunur bence dua niyetine. Ama araştırma yapmak en iyisi.Canim adetken okunuyormu acaba
Okunur bence dua niyetine. Ama araştırma yapmak en iyisi.
yada ya Allah ya Rahman ya Rahim ya kavi ya kadir okuyalım. aynı gün 2 yada 3 kişiye okuma yapalımYa erhamerrahiyimin okunur heralde ya
yada ya Allah ya Rahman ya Rahim ya kavi ya kadir okuyalım. aynı gün 2 yada 3 kişiye okuma yapalım
doğru. unuttum. kusura bakmasınFtzgmz7 arkadasimz yazmiz şimdi onu niyetinde de bir hayir vardir insaAllah o bittikten.sonra nasip arkadaşımz yazar insallah
Katilirim bendeYENİ DUAMIZ
YA ERHAMMERRAHİMİN
KATILMAK İSTEYENLER?
Okudum dua ettim Allah kabul etsin inşşşş''YA ERHAMMERRAHİMİN''
zeynepppppppp
S Syh3 (İlknur)
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah.
(İstediğiniz diğer dualarıda okuruz Allahın izniyle)
Canım bugünkülere okudum dün bakamadım geç kaldım mı bilmiyorum ama beni sona da olsa eklersen çok sevinirim.''YA ERHAMMERRAHİMİN''
zeynepppppppp
S Syh3 (İlknur)
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah.
(İstediğiniz diğer dualarıda okuruz Allahın izniyle)
TAMAM CNMCanım bugünkülere okudum dün bakamadım geç kaldım mı bilmiyorum ama beni sona da olsa eklersen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?