- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
amin haticem amin. tez vakitde hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruzMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim sayilir.dua zincirine bende katildim.dunki ve bugunki arkadaslara okudum.Allahim kabul eder insallah .amin
Okudum Allah kabul etsin''YA ERHAMMERRAHİMİN''
zeynepppppppp
S Syh3 (İlknur)
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah.
(İstediğiniz diğer dualarıda okuruz Allahın izniyle)
Okudum Rabbim kabul etsin''YA ERHAMMERRAHİMİN''
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Allah tez vakitte dualarımı kabul etsin inşallah.
Okudum Allah kabul etsin''YA ERHAMMERRAHİMİN''
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Allah tez vakitte dualarımı kabul etsin inşallah.
''YA ERHAMMERRAHİMİN''
yelsem
M Melegimgelsinartik
Her bir kişi için 312 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
''YA ERHAMMERRAHİMİN''
yelsem
M Melegimgelsinartik
Her bir kişi için 312 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnn''YA ERHAMMERRAHİMİN''
yelsem
M Melegimgelsinartik
Okudum rabbim kabul etsin inşallah.''YA ERHAMMERRAHİMİN''
yelsem
M Melegimgelsinartik
şimdi yazabildim ben de okudum inşallah kabul olsun dualarımız''YA ERHAMMERRAHİMİN''
yelsem
M Melegimgelsinartik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?