- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
okudum ALLAH kabul etsin aminnnn''YA ERHAMMERRAHİMİN''
@Zeynep6302
@Syh3 (İlknur)
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah.
(İstediğiniz diğer dualarıda okuruz Allahın izniyle)
için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım.Ben yarin temizleniyorum yarin okusam kimi okunmaz dedi kafa karisti ama net cevap verebilecek var mi
için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım.
canım bir arkadaşım daha listeye katılmak istiyor. özge. buraya üye oldu''YA ERHAMMERRAHİMİN''
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Allah tez vakitte dualarımı kabul etsin inşallah.
TMM CNM Bİ SONRAKİ LİSTELERE EKLERİZ ARKDAŞINI TAKİPTE KALSIN.canım bir arkadaşım daha listeye katılmak istiyor. özge. buraya üye oldu
dün ve bugünkü arkadaşlara okuycak canım. niyeti çocuk sahibi olmak bizim gibiTMM CNM Bİ SONRAKİ LİSTELERE EKLERİZ ARKDAŞINI TAKİPTE KALSIN.
Okudum rabbim kabul etsin.''YA ERHAMMERRAHİMİN''
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Allah tez vakitte dualarımı kabul etsin inşallah.
okudum ALLAH kabul etsin aminnn''YA ERHAMMERRAHİMİN''
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
amin özgecim. hepimizin niyetini kabul etsin Rabbimben de okudum dün ve bugünkü arkadaşlara. Allah kabul etsın ınşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?