cnm 312 yi 313 olarak düzeltebilirmisin?''YA ERHAMMERRAHİMİN''
Ftzgmz7
Saklicennet
Her bir kişi için 312 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim cuma günün hürmetine semaya kalkan tün ellerin duasını kabul etsin inşallah.
''YA ERHAMMERRAHİMİN''
Ftzgmz7
Saklicennet
Her bir kişi için 312 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim cuma günün hürmetine semaya kalkan tün ellerin duasını kabul etsin inşallah.
şuanda düzeltme yapamıyorum cnm toplam doğru zaten.626 tanecnm 312 yi 313 olarak düzeltebilirmisin?
Rabbizm zikirlerimizi dualarımızın kabulüne vesile etsin inşallah. Amin amin amin.''YA ERHAMMERRAHİMİN''
Ftzgmz7
Saklicennet
okudum ALLAH kabul etsin aminnn''YA ERHAMMERRAHİMİN''
Ftzgmz7
Saklicennet
ben kendime ve hatıceye okudumYA ERHAMMERRAHİMİN
Freshmommy (özge)
@albini (hatice)
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnnYA ERHAMMERRAHİMİN
Freshmommy (özge)
@albini (hatice)
Her bir kişi için 313 tane toplam 626 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
Okudum Rabbim kabul etsinYA ERHAMMERRAHİMİN
Freshmommy (özge)
@albini (hatice)
Okudum Rabbim kabul etsin''YA ERHAMMERRAHİMİN''
Ftzgmz7
Saklicennet
Okudum Rabbim kabul etsin''YA ERHAMMERRAHİMİN''
yelsem
M Melegimgelsinartik
Her bir kişi için 312 tane toplam 626 tane okuyoruz. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
YA ERHAMMERRAHİMİN
Freshmommy (özge)
@albini (hatice)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?