- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
kime okudun minanur'YA ERHAMMERRAHİMİN 626 tane okudum allah kabul etsin inşallah.
İsimleri yazan arkadaşlara okudum etiketlemeyi bilmiyorumkime okudun minanur
anladım sen tüm listeyi okuyorsun.tmm. hakkın geçmesin bu akşam bende sana okuycam. niyetin nedirİsimleri yazan arkadaşlara okudum etiketlemeyi bilmiyorum
Ftkzgmz7 mfsg syh3 darbeee ye okudum bu 4 arkadaşa okudum diğer 2 arkadaşa daha okuycam inşallahkime okudun minanur
Allah kabul etsin aminnnnnnnFtkzgmz7 mfsg syh3 darbeee ye okudum bu 4 arkadaşa okudum diğer 2 arkadaşa daha okuycam inşallah
Allah razı olsun kardeşim.hayırlı evlatlar istiyorum.sende yazarsan sanada okuyum ben hemen şimdi kaçtane ...ve hangi dua iseanladım sen tüm listeyi okuyorsun.tmm. hakkın geçmesin bu akşam bende sana okuycam. niyetin nedir
kadriye adım. Ya erhamerrahiyimin bitti. bunu okuycam sana. hayırlı sağlikli evlat tez vakitteAllah razı olsun kardeşim.hayırlı evlatlar istiyorum.sende yazarsan sanada okuyum ben hemen şimdi kaçtane ...ve hangi dua ise
yeni liste Ya Allah ya Rahman ya kadir ya kavi bugün yeni başladık daha.Allah razı olsun kardeşim.hayırlı evlatlar istiyorum.sende yazarsan sanada okuyum ben hemen şimdi kaçtane ...ve hangi dua ise
yeni liste Ya Allah ya Rahman ya Rahim ya kavi ya kadir bugün yeni başladık daha.
CNM SEN BUGÜN BAŞLAYAN LİSTEYİ OKUYACAKTIN. ESKİ LİSTEYE DAHİL DEĞİLDİN ZATENFtkzgmz7 mfsg syh3 darbeee ye okudum bu 4 arkadaşa okudum diğer 2 arkadaşa daha okuycam inşallah
Valla bilmiyom gülüm.çözemedim ama herkese okudum yinede.allah kabul etsin.anlayamadım listeyi o yüzden isimleri yazanlara sayısınca okudumCNM SEN BUGÜN BAŞLAYAN LİSTEYİ OKUYACAKTIN. ESKİ LİSTEYE DAHİL DEĞİLDİN ZATEN
ben ona okuycam ya Erhamerrâhimin. hakkı kalmasın bendeCNM SEN BUGÜN BAŞLAYAN LİSTEYİ OKUYACAKTIN. ESKİ LİSTEYE DAHİL DEĞİLDİN ZATEN
Estağfurullah helali hoş olsun gülüm .bende okuycam inşallah.olsun herkese okuyum .kime okuduysamda helali hoş olsun.sayfayı idrak edene kadar isimleri yazılı olanlara okurum......ben ona okuycam ya Erhamerrâhimin. hakkı kalmasın bendeMinanur18
Kadriyem allah razı olsun.rabbim tez vakitti evlat herkese nasip etsin.hayırlı evlatların ola inşallahkadriye adım. Ya erhamerrahiyimin bitti. bunu okuycam sana. hayırlı sağlikli evlat tez vakitte
aminnn canım hepimizin inşallahKadriyem allah razı olsun.rabbim tez vakitti evlat herkese nasip etsin.hayırlı evlatların ola inşallah
Allah rağzı olsun canım gönlünden geçenleri tez vakit hayra kavuşturup nasip etsin inşallah.Ftkzgmz7 mfsg syh3 darbeee ye okudum bu 4 arkadaşa okudum diğer 2 arkadaşa daha okuycam inşallah
İnşallah gülüm hepimizden allah razı olsun.Allah rağzı olsun canım gönlünden geçenleri tez vakit hayra kavuşturup nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?