Dua ediyorum hep sadece duzenli takip edemedigim icin topigi devrettim .Allah yardimciniz olsun .
Aminn insaAllahDua ediyorum hep sadece duzenli takip edemedigim icin topigi devrettim .Allah yardimciniz olsun .
Haftalık dualar değişiyor günlük söylenen kişilere denen miktarda çekiliyor bu kadar.Kızlar kısa ve net şekilde bahşeder misiniz duayı okuma yönteminizden ?
Ben şimdi yarından itibaren katılmak istiyorum ne yapıcam bir dahaki turumu beklemek gerekirHaftalık dualar değişiyor günlük söylenen kişilere denen miktarda çekiliyor bu kadar.
@yagmur559 @Vayneymis kızlar bugünki bu duayı okumaya başlayın zorlanmazsanız sizi listeye ekliyim.
Tamam bildiricem@yagmur559 @Vayneymis kızlar bugünki bu duayı okumaya başlayın zorlanmazsanız sizi listeye ekliyim.
AmiiinAllah razı olsun kardeşim.rabbim tez vakit hayırlı yavrular versin sana ve hepimize
“Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Gokkusagi80 (kadriye)
Freshmommy (özge)
Her bir kişi için 70 tane toplamda 140 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlündekini nasip etsin inşallah.
Okudum allah kabul eylesin.tez vakitte hayırlı olanı nasip etsin“Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Gokkusagi80 (kadriye)
Freshmommy (özge)
Her bir kişi için 70 tane toplamda 140 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlündekini nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?