amin cok tesekkurlerOkudum allah kabul eylesin.tez vakitte hayırlı olanı nasip etsin
Allah kabul etsın canım evet ben de ucuncu ay bu ay folbioldan folio adlı gıda takvıyesıne gectım mutlaka kullan turunmasına destek oKızlar dün çok rahatsizdim bugün girebildim siteye okudum dün ve bugünkü arkadaşlarım için . Pazartesi akşamı çok ağrılı kasik ağrısı çektim dün bütün gün uyudum bugün kadın doğuma gittim idrar tahlili yaptırdım ve muayene etti hamilelik için olumsuz bı durum yok dedi bende kendime folic us adında folik asit yazdırdım hamile kalmadan önce kullanmak bebeğin gelişimi için iyi diye duymuştum insallah hayırlısıyla hamileyim haberlerini de buraya yazarım
Kızlar dün çok rahatsizdim bugün girebildim siteye okudum dün ve bugünkü arkadaşlarım için . Pazartesi akşamı çok ağrılı kasik ağrısı çektim dün bütün gün uyudum bugün kadın doğuma gittim idrar tahlili yaptırdım ve muayene etti hamilelik için olumsuz bı durum yok dedi bende kendime folic us adında folik asit yazdırdım hamile kalmadan önce kullanmak bebeğin gelişimi için iyi diye duymuştum insallah hayırlısıyla hamileyim haberlerini de buraya yazarım
inşallah canım edicem umarım oluşmustur moralını duzgun tut sorun olmaz Allahın ıznıyle. ben de adetıme 7gun var ovulasyon testıyle hareket ettımbelırtılerım var bıkac tane beklıyorum zamanın gecmesını. Dua edelım bol bol birbirimizeInsallah vardir canim sende bana dua et adetn 12.gun yunurtam olusmamisti cuma sabahi tekrar cagirdi bakalim nolacak
okudum Kadriyecim Allah kabul etsin“Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Gokkusagi80 (kadriye)
Freshmommy (özge)
Her bir kişi için 70 tane toplamda 140 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlündekini nasip etsin inşallah.
inşallah canım edicem umarım oluşmustur moralını duzgun tut sorun olmaz Allahın ıznıyle. ben de adetıme 7gun var ovulasyon testıyle hareket ettımbelırtılerım var bıkac tane beklıyorum zamanın gecmesını. Dua edelım bol bol birbirimize
Allah kabul etsın canım evet ben de ucuncu ay bu ay folbioldan folio adlı gıda takvıyesıne gectım mutlaka kullan turunmasına destek o
Teşekkür ederim canlar Allah razı olsun inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalıp bebeklerimizi kucagimiza alırızInsallah vardir canim sende bana dua et adetn 12.gun yunurtam olusmamisti cuma sabahi tekrar cagirdi bakalim nolacak
Teşekkür ederim canlar Allah razı olsun inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalıp bebeklerimizi kucagimiza alırız
Okudum Rabbim kabul etsin“Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Gokkusagi80 (kadriye)
Freshmommy (özge)
Her bir kişi için 70 tane toplamda 140 tane okuyoruz. Rabbim herkezin gönlündekini nasip etsin inşallah.
okudum ALLAH kabul etsin aminn“Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Gokkusagi80 (kadriye)
Freshmommy (özge)
kasık ağrın nedenmiş peki canımKızlar dün çok rahatsizdim bugün girebildim siteye okudum dün ve bugünkü arkadaşlarım için . Pazartesi akşamı çok ağrılı kasik ağrısı çektim dün bütün gün uyudum bugün kadın doğuma gittim idrar tahlili yaptırdım ve muayene etti hamilelik için olumsuz bı durum yok dedi bende kendime folic us adında folik asit yazdırdım hamile kalmadan önce kullanmak bebeğin gelişimi için iyi diye duymuştum insallah hayırlısıyla hamileyim haberlerini de buraya yazarım
Allah hepimizin duasını kabul etsin aminnnnnnnokudum Kadriyecim Allah kabul etsin
bozma moralini belki geç oluşuyordur yumurtanInsallah vardir canim sende bana dua et adetn 12.gun yunurtam olusmamisti cuma sabahi tekrar cagirdi bakalim nolacak
Bakalim ogrenicez duanizda unutmayin insallahbozma moralini belki geç oluşuyordur yumurtan
Doktor kötü bı durum gözükmüyor vücudun biraz susuz kalmış ondan olabilir dedi ve birazcık akintin var enfeksiyon başlangıcı olabilir ama enfeksiyon henüz başlamamış erken gelmen iyi olmuş dedi 2 gün kullanmam gereken fitil verdi her ihtimale karşı bunu kullanalım dedi .kasık ağrın nedenmiş peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?