Ben okudum sizin için herkes için okudum sadece günü gününe takip edemiyorum bazen yoğun oluyorumyeni duada bende varım ama listede kafam karışıyor. okuma yaptığımız bazı isimler okuma yapmıyor nedenki
Bende katılırımYeni duamız Ya Halık C.C katılmak isteyenler?
canım hakkını helal et. yanlış anladın beni.listede adı olupta okuması yapılıp isimlerini diğer arkadaşlara görmediklerimi kastetdim.sen demirbaşsın canım. ismin var herkeste.Ben okudum sizin için herkes için okudum sadece günü gününe takip edemiyorum bazen yoğun oluyorum
ben aldım 1 tane. akşama okuycam. rabbim kabul etsin niyetini ve duanı aminnnnKızlar kendim için 41 Meryem süresine niyetlendim farklı nefesler olsun diye buraya yazıyorum okuyabilecek olan olursa bana mesaj atabilir misiniz topik açmadım bu konu için sadece beraber dua ettiğim arkadaşlarım ve birkaç kişiye mesaj attım onlardan istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Ay canım evet yanlış anlamışım kusura bakma ya sen hakkını helal et o arkadaşlar da girememiş olabilirler belki yada okuyamamis olabilirlercanım hakkını helal et. yanlış anladın beni.listede adı olupta okuması yapılıp isimlerini diğer arkadaşlara görmediklerimi kastetdim.sen demirbaşsın canım. ismin var herkeste.
Okudum allah kabul etsin.inşallahYA HALİK C.C.
A aselatilgan (merve)
@Gokkusagi80 (kadriye)
Her bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz.
(her bir kişi içim 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyalım)
Allah kabul etsin inşallah.
bende bugün doktora gittm baktı ultrasonla yumurtalıklarında sorun yok sağlıklı görünüyosun dedi adet gecikmelerin çocuk olsun die psikolojk olablr dedi. hala adet olmadm dedm 15 20 gün bekle olmazsa geri gel yine bakalım dediCanim benim gibi olmssn sende bende de aynu doktor yumurtan tembel dedi hormonlatim normalckti cok uzuldm bnde
YA HALİK C.C.
A aselatilgan (merve)
@Gokkusagi80 (kadriye)
Okudum Allah kabul eder inşallahYA HALİK C.C.
A aselatilgan (merve)
@Gokkusagi80 (kadriye)
TMM CNM EKLERİM SENİDEBende katilmak istiyorum yeni duaya canimFtzgmz7
YA HALİK C.C.
A aselatilgan (merve)
@Gokkusagi80 (kadriye)
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnn.Ben bugün mazeretliyim bu duayı mazeretliyken edebiliyormuyuz?
Evet canım Esma olduğu için okuyabilirsinBen bugün mazeretliyim bu duayı mazeretliyken edebiliyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?