Amin canım daha sonuçları alamadım
Darbee canım senin için okudum Allah kabul eder inşallah
Amin canım inşallahAmin canim Allah razi olsun Rabbim hepimizi evlatlarla mujdelesin
Nasıl hamile kaldım belki birilerine yardımı olur paylaşmak istedim
Arkadaşlar ben hemen hamile kalanlardan olmadım Allah'ıma bin şükür şu an hamileyim ama sıkıntılı hamilelik sürecindeyim ve hep endişe korku içindeyim bebeğimin sağlıklı olmasi ve kucağıma sağlıcakla alabilmek için dua ediyorum ve dualariniza talibim.
Ben hamile kalmak için çabalarken hep dua ettim Yasin okudum ve adaklar adadim (her ay belirli sayıda Yasin okuyacağım ve mevlüt okutturacagim diye) bunun duanın kabulünü kolaylaştırdığını duydum
Şu an yine Kur'an okumaya devam ediyorum anlamıyla birlikte okuyorum ve çok iyi geliyor özellikle Yasin, Meryem suresi ve Yusuf suresi bana çok iyi geliyor şükür Rabbime
Ve özellikle şu şekilde dua etmenin duanın kabulünü kolaylaştırır diye duydum ve öyle dua ediyorum
Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder bin şükür Rabbim dualarımı kabul etti ve hamileyim ( darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına ) inşallah bebeğimi kucağıma sağlıcakla alabilmek için dualar ediyorum şimdi (inşallah tüm hamile arkadaşlar da)
Ben Allah'a inanıyorum mucizelerine inanıyorum ve duanın kaderi değiştirdiğine de inanıyorum
Gelip bin tane doktor şu kadın hamile kalamaz asla çocuğu olmaz dese bile inanmam çünkü Rabbim istedikten sonra olmaz diye birşey yok, olur Kûn Fe Yekûn. "Ol Der, ve Olur ".
Sağol canım amin inşallah Allah razı olsun hep dualarimdasiniz inan ki hep dua ediyorum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip et diye biliyorum beklemek ne demek hayal kırıklığı ne demek inşallah tez zamanda Rabbim nasip etsin canımCanim Allah razi olsun bizimle paylastigin icin zor bir surec gercekten insan kafasina takmadan ya olmazsa diye vesveselenmeden duramiyor ne yazik ki
İnsaAllah Rabbim saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin
Sende bizim icin dua et
Sağol canım amin inşallah Allah razı olsun hep dualarimdasiniz inan ki hep dua ediyorum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip et diye biliyorum beklemek ne demek hayal kırıklığı ne demek inşallah tez zamanda Rabbim nasip etsin canım
Farketmez banaArkadaslar yarin cuma insaAllah yasin mi okuyalim yoksa baska bir dua isteginiz var mi ?
Canım ne dua okunuyorsa bende katılmak isterimCanim okuyalim biz o zaman cansu arkadasimiz icinde niyet alalim birbirimiz icinde yarinda yeni duaya baslayalim
Canım ne dua okunuyorsa bende katılmak isterim
Tamam canım beni de etiketlersen yarın ki duaya katılırım inşallah bende niyetim hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olmakCanim bugun cuma diye yasin okuduk insaAllah yarinda yeni duamiza baslariz
Tamam canım beni de etiketlersen yarın ki duaya katılırım inşallah bende niyetim hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olmak
TamamCanim okuyalim biz o zaman cansu arkadasimiz icinde niyet alalim birbirimiz icinde yarinda yeni duaya baslayalim
Sen ben betül üçümüzün niyetine 1 tane okuyoruzKime yasin okuyoruz canlar bugün giremedim şimdi gördüm biri yazsın bana okurum bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?