Canım benim okuncak cok duam var katılamam, kısa dualar olursa katılmaya çalışırımArkadaslar aslinda 41 yasine mi baslasak ne dersiniz ?
Canım benim okuncak cok duam var katılamam, kısa dualar olursa katılmaya çalışırım
Tamam canım okurumSen ben betül üçümüzün niyetine 1 tane okuyoruz
Yasiniserif okudum okurken aklıma şu ayet geldi . Biraz fazla sayısı ama farklı olduğu için belki 3muz bolusup okuyabiliriz. 1 günde bitirebiliriz tabii sizde uygun görürseniz.
Bir kimse hayırlı olan bir isteğinin gerçekleşmesini isterse,Yasin-i Şerif Sûresinin 58.nci Ayeti kerimesini Besmele ile birlikte 1479 defa okuyup Allah’a dua edersen Allah’ın izni ile gerçekleşir.
Bismillahirrahmanirrahim.
“Selamün Kavlen min Rabbir-Rahim.”
Eğer okuyalım derseniz bugün niyet Edip bitirelim 493 tane düşüyor kişi başı . D darrbeeDil-i bitab
Ben kabul ediyorum canım eğer dördüncü kişi olarak benden bahsediyorsan ki inşallah benimdir oCanim dort kisiyiz diger arkadaslar da onay vrrirse 370 duser o zaman bana uyar bekleyelim arkadaslari da ona gorr kabul edilirse baslariz
Evet canm sensin :)Ben kabul ediyorum canım eğer dördüncü kişi olarak benden bahsediyorsan ki inşallah benimdir o
İnşallah canım benim Rabbim sanada evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder canım benimKizlaar sizi uzaktan takip ediyorum .Ve dua ediyorum .Bu topik benim icin cok kiymetli .Bebek hayalimi bu topikte yazdim .Anne olabilmek umuduyla actim ve dua arkadaslari edindim .Allah bana nasip etti insallah siz de yasarsiniz bu tarifsiz duyguyu .
Amin canım Allah razı olsun rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlaar sizi uzaktan takip ediyorum .Ve dua ediyorum .Bu topik benim icin cok kiymetli .Bebek hayalimi bu topikte yazdim .Anne olabilmek umuduyla actim ve dua arkadaslari edindim .Allah bana nasip etti insallah siz de yasarsiniz bu tarifsiz duyguyu .
Amin canım inşallah dualarını eksik etme Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlaar sizi uzaktan takip ediyorum .Ve dua ediyorum .Bu topik benim icin cok kiymetli .Bebek hayalimi bu topikte yazdim .Anne olabilmek umuduyla actim ve dua arkadaslari edindim .Allah bana nasip etti insallah siz de yasarsiniz bu tarifsiz duyguyu .
Kizlaar sizi uzaktan takip ediyorum .Ve dua ediyorum .Bu topik benim icin cok kiymetli .Bebek hayalimi bu topikte yazdim .Anne olabilmek umuduyla actim ve dua arkadaslari edindim .Allah bana nasip etti insallah siz de yasarsiniz bu tarifsiz duyguyu .
Bence pzt baslatayalimAllah razi olsun amin insaAllahhh sende bebeginle saglikla kavus insaAllah
Tamam o zaman yarin mi baslayalim pazartesi mi nasil musait olacaksaniz o zaman baslayalim
Bence pzt baslatayalim
Amin canım aminnTamam insaAllah mubarek ramazan ayina giriyoruz cok sukur insaAllah hayirla gelsin evlatlarimizla birlikte insaAllah
Olur canım neden olmasın, inşAllah müjdeli verirsinKızlar ben hemen okumaya başlasam diyorum 16sinda adet olmuştum gecen ay . Bugünde çok şiddetli bel ağrım var adet olurum belki insallah olmam ama kendi payına düşemi bu akşam okusam olur mu
İnsallah canım benim insallah mübarek Ramazan ayı geliyor diye seviniyorum insallah sevincim ikiye katlanırOlur canım neden olmasın, inşAllah müjdeli verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?