İnsaAllah canimİnsallah canım benim insallah mübarek Ramazan ayı geliyor diye seviniyorum insallah sevincim ikiye katlanır
Bismillahirrahmanirrahim.
“Selamün Kavlen min Rabbir-Rahim.”
Dil-i bitab
Arkadasimiz icin 369 adet okuyoruz.
Rabbim kabul etsin insaAllah
Bismillahirrahmanirrahim.
“Selamün Kavlen min Rabbir-Rahim.”
Dil-i bitab
Arkadasimiz icin 369 adet okuyoruz.
Rabbim kabul etsin insaAllah
Amin Allah razı olsun canım benim ❤❤❤Dil-i bitab Saliham için 369 adet okudum Rabbim niyetini kabul etsin inşallah canım
369*4=1476 yapıyor 1479 okumamız gerek. eksik olan 3 ü dua sahibi okusun öyleyse.
Ben 370 tane okudum akşam . Bı tane eksik okursun canım Salihacim . Ben toplu okuyacagiz sanmıştım o zaman benim acilen sizlere de okumam gerekli .
Ben de 372 okumuştum olsun zarar etmez :)Canimcim ben okudum o yuzden boyle paylastirdim cunku o sayiyi dorde bolunce kusuratli cikti
Merhaba Kızlar bende aranıza yeni katıldım aynı dertten bende muzdaripim 2 senedir çocuğum olmuyor bende katılmak istiyorum dua zincirine Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canim bu duamizdan sonraki duaya seni de katabiliriz insaAllah amin canim cumlrmize ins
Allah razı olsun canım bende karnım başladı ufaktan ağrımaya hasta olacam bugünler de ki inşallah olmam hepimiz hamilelik haberler alırız gerçi ben eşimin yanında değildim bu ayı çok değerlendiremedik ama belki Rabbim bi mucize nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?