Canım senin için 150 adet okudum inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin Rabbim sevindirsin inşallah seni de bizleri deBugün kan tahlili verdim yarın çıkacak sonucu ama ben olumsuz diye düşünüyorum
İnsallah canim Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık canım kardeşimCanım senin için 150 adet okudum inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin Rabbim sevindirsin inşallah seni de bizleri de
Hamile değilim kızlar beta HCG <5 olarak gözüküyor çok moralim bozuldu zaten böyle olduğunu düşünüyordum ama ne bilim içimde bı umut kırıntısı varmış herhalde
İnan şu an içimde böyle bir tuhaflık var anlatamam hiç birşey yapasim gelmiyor dün koca gece ağladım hala adet de olmadım . @Dil-i bitab için sayımı alıyorumCanim hayirlisi insaaallah bayramda aliriz guzel haberler
Bende katiliyorumBn isterim canım
İnan şu an içimde böyle bir tuhaflık var anlatamam hiç birşey yapasim gelmiyor dün koca gece ağladım hala adet de olmadım . @Dil-i bitab için sayımı alıyorum
Dil-i bitab arkadaşm için okudum allah kabul etsn beni de gruba yazdnz mı kızlar göremedim de
O umut kırıntısı hep oluyor canım elimizde değil inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize annelik duygusunuHamile değilim kızlar beta HCG <5 olarak gözüküyor çok moralim bozuldu zaten böyle olduğunu düşünüyordum ama ne bilim içimde bı umut kırıntısı varmış herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?