Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Hamile değilim kızlar beta HCG <5 olarak gözüküyor çok moralim bozuldu zaten böyle olduğunu düşünüyordum ama ne bilim içimde bı umut kırıntısı varmış herhalde

İnan şu an içimde böyle bir tuhaflık var anlatamam hiç birşey yapasim gelmiyor dün koca gece ağladım hala adet de olmadım . @Dil-i bitab için sayımı alıyorum

Vallahi canim ayni durumdayiz bende hicbirsey yapmak istemiyorum cok aglamistim ama artik aglamiorm daha kotu oluyor tabiki bende hep umutlaniyorum sonra kocaman bir sifir heleki doktor gebelik olabilir dedi betajcg istedi sasirdim ama kocaman bir sifirdi tabiki insaAllah bayramda cifte bayram yapariz dua edelim insaAllah bende yumurta takibindeyim Rabbim duyar sesimizi ins

Dil-i bitab arkadaşm için okudum allah kabul etsn beni de gruba yazdnz mı kızlar göremedim de

Evet canim sirayla okunuyor

Hamile değilim kızlar beta HCG <5 olarak gözüküyor çok moralim bozuldu zaten böyle olduğunu düşünüyordum ama ne bilim içimde bı umut kırıntısı varmış herhalde
O umut kırıntısı hep oluyor canım elimizde değil inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize annelik duygusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…