Canım forum güncelleniyor diyordu sonra bi kaç kural gelmişti sanırım onları kabul ettim ama uzun sürmedi girebildim sonra
Benimki uzun surdu niyeyse neyse sukur oldu da
Yaptım tek çizgi çıktı . Bugun aksam 4 gibi yaptım . 10 gün oldu adetim geçeli bilmiyorum canım çok sıkkın
Yaptım tek çizgi çıktı . Bugun aksam 4 gibi yaptım . 10 gün oldu adetim geçeli bilmiyorum canım çok sıkkın
Bn isterim canımYenu Duamiz
"Ya Erhamerrahimiyn"
Duamiza Pazartesi gunu insaAllah baslayacagiz.
Katilmak isteyenler?
Bende isterim ama Çarşamba başlayabilirim adetliyim o güne kadarBn isterim canım
Bende katılablr mymYenu Duamiz
"Ya Erhamerrahimiyn"
Katilmak isteyenler?
Yeni duada varım birkaç gün sonra gidecegim böyle devam ederse ama önce kan tahlili veririm daha sonra giderimCanim benimde cok gecikti bence drye git
Ben katılırımYenu Duamiz
"Ya Erhamerrahimiyn"
Katilmak isteyenler?
Bende katılablr mym
Yeni duada varım birkaç gün sonra gidecegim böyle devam ederse ama önce kan tahlili veririm daha sonra giderim
Bugün kan tahlili verdim yarın çıkacak sonucu ama ben olumsuz diye düşünüyorumTabiki zaten yeni listemiz basliyor
Tabi kan kesin sonuc baxilarinin cikmiyormus idrar testinde
Tamam canim
Hic belli olmaz cunku gec dollenme olunca da idrarda cikmiomusBugün kan tahlili verdim yarın çıkacak sonucu ama ben olumsuz diye düşünüyorum
Cansu arkadsmmm içn okudum
Nasip canım Allah razı olsun kendim için sayımı aldım okurum birazdanHic belli olmaz cunku gec dollenme olunca da idrarda cikmiomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?