Ewt canım bende pco yum bi defa oldu sadece onda da kist varmış meğer ondan sonra olmadı eskiden yine 1 hafta falan sürerdi adetlerim evlendikten sonra daha kötü oldu 2 gün sürüyo zaten uzun süre olamıyorum olunca da azıcık oluyorum
Amin canım benim eskiden çok kilolu da değildim yine böyleydi adetlerim hep düzensizdi şimdi de fazla olduğumu düşünmüyorum tabiki azda olsa fazladır daAllah yardimcimiz olsun kilo vrrmekten baska care yok sanirim
Amin canım benim eskiden çok kilolu da değildim yine böyleydi adetlerim hep düzensizdi şimdi de fazla olduğumu düşünmüyorum tabiki azda olsa fazladır dahahaha kendi yazdığıma güldüm şuan neyse kilo vermek iyidir şnşallah veririz biraz daha
Kaç kilosun ki canım şuan benim kilom 67 boyum 1.66Ben 38 bedendim evlenirken stresti esimin ailesiydi derken bide baska bir sehirden geldim buraya tek kaldikca yedim 4 ay snra boyle oldum bilmiyorum kilo verince gecwcek bi durum mu ama hep kilo diyolar
Kaç kilosun ki canım şuan benim kilom 67 boyum 1.66
Bende gittim bı kere doktora ama bende çok yoğun kasik ağrısı olmuştu eşim o gece isteydi annem bende kaldı mecburen gece ağrıyı çekince ertesi gün eşimle uyumuştum diğer gün doktora gittim ultrason da baktı bı cihazla idrar testi yaptı bı sorun gözükmüyor dedi çok hafif iltihap başlangıcı var oda büyütülecek bişi değil demişti bana da hap ve fitil yazmıştı bide ekstradan ben folik asit istemiştim .Evet canim ggittim kahve akinti gibi oldum adetimi bide hafif bi koku vardi o yuzden antibiyotik ve fitil verdi ama annemle konustum oda fiyorki gozke muayene etmeden niye verdi yani bitrk ultrasonla bakti o yuzden cok kafam karisk
Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize canımCanim ben 80 olmusum boyumuz ayni
Hayırlı cumalar.
Canım forum güncelleniyor diyordu sonra bi kaç kural gelmişti sanırım onları kabul ettim ama uzun sürmedi girebildim sonraKizlar bu saate kadar foruma giremedim sizde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?