- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Okuyalim canim kacar adet benim net bitti bu saatlerde girmeye çalışırım ama okurum mutlaka
Yok oyle bir sey. Cinsiyet niyetiyle okunmuyor her seyden once hayirlisiyla evlat sahibi olmak ve hayirli evlat olsun diye canim.Bayanlar şimdi Meryem suresi okununca kız oluyo Yusuf süresinde erkek dimi e benim bir kızım var erkek olsun dersen Yusuf okumak için mi yani hiç olmuyor ikisini demi okumaliyim ikisini oluşan ne olur acaba tövbe ya kafamda deli sorular
1 tesbih okuruz canim yarin yine senden baslayalimOkuyalim canim kacar adet benim net bitti bu saatlerde girmeye çalışırım ama okurum mutlaka
Yani Meryem suresi mi Yusuf suresini mi okuyayimYok oyle bir sey. Cinsiyet niyetiyle okunmuyor her seyden once hayirlisiyla evlat sahibi olmak ve hayirli evlat olsun diye canim.
Tamam canim beni okudu say ben herkese okurum yarin1 tesbih okuruz canim yarin yine senden baslayalim
Okuyabilirsiniz tabiYani Meryem suresi mi Yusuf suresini mi okuyayim
ikisinindeokusam olur heralde
Başladım şimdi okumaya hemen okurum evelalllah100 er tane Rabbi hebli minessalihiyn okuyoruz
K Khvekokusu20
C cansu_tr
Dil-i bitab
H Hanimeh (katilmak istersen bu liste okuyoruz )
Ben herkese okudum canim
Özelden yazdim canim o da biz okuycakBen herkese okudum canim
Tmm canimÖzelden yazdim canim o da biz okuycak
Hanımlar okudum herkes için rabbi hebli.. ayetini.Dil-i bitab senin için Kenzül arş okudum . K Khvekokusu20 içinde okuyacağım başka kim vardı unuttuğum
Tamam canım K Khvekokusu20 içinde Kenzül Arş duasını okudumAllah razi olsun
Kenzul ars duasinda baska kimse yok canim
Allah razi olsun canimTamam canım K Khvekokusu20 içinde Kenzül Arş duasını okudum
Kızlar tekli sayılarla okuyun diyor eğer kabul ederseniz yarın birer tesbih birbirimiz için okuyalım bu 4 ayeti yada çok derseniz 33 tane okuyalımKızlar yarın beraber bunu hepimiz için okuyalım
Cok guzel olur canimKızlar tekli sayılarla okuyun diyor eğer kabul ederseniz yarın birer tesbih birbirimiz için okuyalım bu 4 ayeti yada çok derseniz 33 tane okuyalım
Canım her ayetten 33 tane değil mi nasıl olduğunu anlayamadım ben de katılmak isterimKızlar tekli sayılarla okuyun diyor eğer kabul ederseniz yarın birer tesbih birbirimiz için okuyalım bu 4 ayeti yada çok derseniz 33 tane okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?