- 3 Nisan 2017
- 415
- 462
- 23
- 36
Hosgeldin bu liste bittikten sonra yeni listede dahil olabilirsin belirledigimiz duayi belirlene sayi kadar herkese oku yo ruzkızlar bende aranıza katıldım bende dua bekliyorum ne yapmamız gerekiyor
tamam canım teşekkür ederim liste ne zaman bitecek pekiHosgeldin bu liste bittikten sonra yeni listede dahil olabilirsin belirledigimiz duayi belirlene sayi kadar herkese oku yo ruz
Bi kac ar ka das kaldi okumayan onlari bekliyoruz L Limonagacii06tamam canım teşekkür ederim liste ne zaman bitecek peki
Kizlari etiketledim ama cevap yazmadilar umarim yazarlarKızlar artık başlasak yeni duaya nasıl olur geçen cumartesi bitecekti dua bu cumartesi geliyor biraz silkelenip kendimize gelelim
olur kuzum okurum benYeni duamiz rabbi hebli minessalihiyn herkese 100 tane okuyalim
1- L Limonagacii06
2- C cansu_tr okudu
3-Dil-i bitab okudu
4- S Sabr-Sukur-Dua okudu
5- H Hiram26
6-arkeolog0635
Sure 4 gun olsun mu?
kuzum herkes ıcın ayrı ayrı okunacak degılmı bı de ismen mi olacak yoksa kullanıcı adı ılemı okunacakYeni duamiz rabbi hebli minessalihiyn herkese 100 tane okuyalim
1- L Limonagacii06
2- C cansu_tr okudu
3-Dil-i bitab okudu
4- S Sabr-Sukur-Dua okudu
5- H Hiram26
6-arkeolog0635
Sure 4 gun olsun mu?
amin cnm insallah rabbim dualarimzi kabul etsinBen listedeki 6 kişi için okudum Allah kabul eder inşallah
Canim bu bitince alayim okuyup bitirenler var cunkuDil-i bitab canim listeye beni de alir misin
Tamam canimCanim bu bitince alayim okuyup bitirenler var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?