- 30 Mart 2017
- 12.744
- 19.825
- 298
Allah razi olsun Allah kabul etsin canimBen herkesinkini tamamladım çok şükür. İsim isim okudum niyet ettim. Allahım kabul etsin niyetlerimizi isteklerimizi.
Bende listeyi tamamladim Allah kabul etsin bir an once meleklerimize kavustursun❤Dil-i bitab canim listeyi tamamladim herkese okudum Rabbim enn kisa zamanda hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip etsin inşallah.. Sana da sağlıkla kucağına al yavrunu diye okudum dua ettim❤
Aminn❤Bende listeyi tamamladim Allah kabul etsin bir an once meleklerimize kavustursun❤
Allah razı olsun.Bütün arkadaslarinkini okudum Allah kabul eder inşallah
Ben de tamamladim S Sabr-Sukur-Dua kaldi birtekDil-i bitab A arkeolog K Khvekokusu20 S Sabr-Sukur-Dua C cansu_tr
Hepimiz tamamladık mı arkadaşlar? Eğer tamamladıysak başka duaya geçelim mi?Dil-i bitab
Geçelim kuzumDil-i bitab A arkeolog K Khvekokusu20 S Sabr-Sukur-Dua C cansu_tr
Hepimiz tamamladık mı arkadaşlar? Eğer tamamladıysak başka duaya geçelim mi?Dil-i bitab
Canim ricA etsem gene benim ismimi ve duami yazar misin nick imin yaninaYeni duamiz 336 Ya Musavvir esmasi süre 3 gün
A almasy
arkeolog0635
K Khvekokusu20
S Sabr-Sukur-Dua
C cansu_tr
Dil-i bitab
Kisi basi 336 adet canimHer birimizemi 336 okucaz yoksa belli sayi varda paylasildimi. Ben bu aralar karistirmaya basladim hangi topikteyim die, cok olunca dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?