Herkese okudun mu okuyup da cik lutfen hak olmasin herkes sana okuduBen çıkıyorum listeden çıkartın beni
Şuan adetliyimbasta ben okudum sonra bana okundu yinede neyse okurum yazinHerkese okudun mu okuyup da cik lutfen hak olmasin herkes sana okudu
Tabiki katilabilirsiniz yeni duaya baslayinca eklerimBen de katılmak istiyorum izninizle. Hem isteyene dua okumak hem de bana dua okumak isteyenleri kendimden haberdar etmek istiyorum. 42 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim. İki defa hamile kaldım ikisini de kaybettim maalesef. Teşekkür ederim.
Yeni duamiz 731 ya halig esmasi katilmak isteynler
C cansu_tr S Sabr-Sukur-Duaarkeolog0635 K Khvekokusu20
Okunucak canim o baska topikteBir de canim 6400 tevhid okunacakmi ayrica onu da belirtirsen sevinirimDil-i bitab
Hiii hatlar karisti bende tmm canimOkunucak canim o baska topikte
Herkese 731 ya halig esmasi okuyoruz sure 6 gun.
1. A almasy
2. K Khvekokusu20 Busra niyetim saglikli hayirli bir erkek evladimin olmasi
3. A arkeolog
4. S Sabr-Sukur-Dua
5. C cansu_tr
6.Dil-i bitab [/
Herkese 731 ya halig esmasi okuyoruz sure 6 gun.
1. A almasy
3. A arkeolog
4. S Sabr-Sukur-Dua
5. C cansu_tr
6.Dil-i bitab
Bitirince buraya yazarım.
Aminnn Allah kabul etsin Allah razi olsun canimDil-i bitab canim listeyi tamamladim herkese okudum Rabbim enn kisa zamanda hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip etsin inşallah.. Sana da sağlıkla kucağına al yavrunu diye okudum dua ettim❤
Allah razı olsun. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. Ben de akşama bitiririm sanırım.Dil-i bitab canim listeyi tamamladim herkese okudum Rabbim enn kisa zamanda hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip etsin inşallah.. Sana da sağlıkla kucağına al yavrunu diye okudum dua ettim❤
Ben herkesinkini tamamladım çok şükür. İsim isim okudum niyet ettim. Allahım kabul etsin niyetlerimizi isteklerimizi.Herkese 731 ya halig esmasi okuyoruz sure 6 gun.
1. A almasy
3. A arkeolog
4. S Sabr-Sukur-Dua
5. C cansu_tr
6.Dil-i bitab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?