- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
duayı yazabilir misiniz?Herkes icin okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Herkesin adına niyet edip 100 tane "ya macid" okuyoruzduayı yazabilir misiniz?
Bende adeti bekliyorum tedawiye başlamak için tarlusal pazartesi bitti bakalım hakkımızda hayırlı olan neyse yinede rabbim onu nasip etsin rabbim gönlümizdekini hakkımızda tez vakitte hayırlı kılsın inşallah diğer dua grubunda ben ve bi arkadaş kaldı bitince eklycem seni hala istiyosan tabi aklımdasın yani :)İnşallah canım bende adet olmayı bekliyorum bugün 32. Günüm henüz olmadım . Geçen ay 44 gün olmuştum bakalım ne olacak bekliyorum
Tamam canım bekliyorum bende adet olmayı iğneye devam edecektik ama henüz olmadım test yapmak için de daha erken nasip bakalımBende adeti bekliyorum tedawiye başlamak için tarlusal pazartesi bitti bakalım hakkımızda hayırlı olan neyse yinede rabbim onu nasip etsin rabbim gönlümizdekini hakkımızda tez vakitte hayırlı kılsın inşallah diğer dua grubunda ben ve bi arkadaş kaldı bitince eklycem seni hala istiyosan tabi aklımdasın yani :)
İnşallah iğneye gerek kalmaz beklediğimiz adetler gelmez rabbim ol demiştir ve olmuştur bizi o durumlara bırakmaz allah büyük padişah umudumuz baki canım benimTamam canım bekliyorum bende adet olmayı iğneye devam edecektik ama henüz olmadım test yapmak için de daha erken nasip bakalım
Ben abdestli okudum canımSon bir soruabdestli mı okumak lazım
Anladim canim, abdestli daha makbul bitirmeye calıscmBen abdestli okudum canım
umarım iğneye gerek kalmaz bebeğin seninledir.Tamam canım bekliyorum bende adet olmayı iğneye devam edecektik ama henüz olmadım test yapmak için de daha erken nasip bakalım
Eklerim tabikiBir sonraki listeye benide ekler misiniz
Abdestsiz mazeretlitkende okuyabilir miyiz canim . Bi sonraki listede ne okuyacaksiniz bilmiyorum amaEklerim tabiki
Okunabiliyor canım ezbere okuduğumuz icin sorun olmuyoAbdestsiz mazeretlitkende okuyabilir miyiz canim . Bi sonraki listede ne okuyacaksiniz bilmiyorum ama
Anladim canimOkunabiliyor canım ezbere okuduğumuz icin sorun olmuyo
Tabi yeni listeye ekliyorumBenide eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?