Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Aaaa çoook güzel bi haberr bu çok şükür bin şükür arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin biz bekleyenlere çok dua et lütfen tebrik ederim tekrarr
Aminn inşallah canımm Allah razı olsun. Herzaman duamdasınız Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aynen canım bende sadece içimden geçeni söyledim yanlış anlama hani insan korkuyor ya ondan öyle dedim
Yok kuzum niye yanlış anlayım hepimizin hissettiği yaşadığı şeyler bunlar hepimiz yaşadık yaşıyoruz rabbim sonucunu bizede güzel kılsın bizde görelim o pozitifleri inşallah

Yok kuzum niye yanlış anlayım hepimizin hissettiği yaşadığı şeyler bunlar hepimiz yaşadık yaşıyoruz rabbim sonucunu bizede güzel kılsın bizde görelim o pozitifleri inşallah
İnşallah canısı inşallah bende geçen ay 24 günde adet olmuştum göbekten iğne vuruldum pek buyumediler ama işte yine bı umut kirintisiyla bekliyorum hayırlısı

Aynen öyle nasip neyse o bugün bikaç şey duydum öyle üzüldüm ki anlatamam rabbim boş beleş konuşan insanlara daha fazla fırsat wermesin

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

dior34 (Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)

ironman_2020 (hayirli sağlıklı evlatsahibi olmak)

1meyra ( hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

Herkes için 100 er “Ya Macid” okuyoruz. 2 NISAN SALI bitirelim inşallah

Okudum Allah kabul etsin inşallah dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…