- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Ne zaman yeni listeye başlıyoruzTabi yeni listeye ekliyorum
İnşallah canım benim Rabbim kimseye aratmasinİnşallah iğneye gerek kalmaz beklediğimiz adetler gelmez rabbim ol demiştir ve olmuştur bizi o durumlara bırakmaz allah büyük padişah umudumuz baki canım benim
Salı günü yeni listeyi olusturucam inşallahNe zaman yeni listeye başlıyoruz
TamamSalı günü yeni listeyi olusturucam inşallah
burdayım canım sorabilirsin gören cvplarKızlar buralarda mısınız? Bir şey sormam lazım size.
Bence hamilesin canımm ☺ kaç gün geçtiHamile olabilir miyim sizce
Haftasonunada girdik pazartesi anca kan verirsin ay ben 1 gün bekledim stresten mide ağrısı oluştuBence hamilesin canımm ☺ kaç gün geçti
Sabah özel hastaneye gideceğim canım orda verebilirim dimi 2 gün bekleyemem sanki yaaHaftasonunada girdik pazartesi anca kan verirsin ay ben 1 gün bekledim stresten mide ağrısı oluştuinşallah vardır canım
2 gün geçti canım. Inşallah pozitiftir gerçektenBence hamilesin canımm ☺ kaç gün geçti
Evet canim ama ne zaman çıkar bilmiyorum erkenden gitki öğlene ciksinSabah özel hastaneye gideceğim canım orda verebilirim dimi 2 gün bekleyemem sanki yaa
Bence pozitif benimde 2 gün geçmişti ben sağlık ocağında yaptirmistim idrar testini çift çizgi cıktı hamilesin dediler eminmisiniz yanlış olmaz dimi dedim yok testte çıktıysa vardır dediler2 gün geçti canım. Inşallah pozitiftir gerçekten
Hadi inşallah kuzum. Ben de emin olamıyorum. Tahlilden sonra sevineceğim sanırm.Sabah erkenden gidicem. Haber ederim mutlaka. Insallah doğrudur.Bence pozitif benimde 2 gün geçmişti ben sağlık ocağında yaptirmistim idrar testini çift çizgi cıktı hamilesin dediler eminmisiniz yanlış olmaz dimi dedim yok testte çıktıysa vardır dediler
Kaç çıkmıştı peki değerin?Bence pozitif benimde 2 gün geçmişti ben sağlık ocağında yaptirmistim idrar testini çift çizgi cıktı hamilesin dediler eminmisiniz yanlış olmaz dimi dedim yok testte çıktıysa vardır dediler
1000 cikmistiKaç çıkmıştı peki değerin?
Çok güzel canım. Inşallah benim de yüksek çıkar1000 cikmisti
Teşekkür ederimTabi yeni listeye ekliyorum
Naptiniz merak ettim kan verdiniz miÇok güzel canım. Inşallah benim de yüksek çıkar
Verdim yarım saat önce canım. Heyecanla bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.Naptiniz merak ettim kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?