Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Hamile olabilir miyim sizce

Eklentiler

• 20190329_211630.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
Sabah özel hastaneye gideceğim canım orda verebilirim dimi 2 gün bekleyemem sanki yaa
Evet canim ama ne zaman çıkar bilmiyorum erkenden gitki öğlene ciksin ay cok mutlu oldum listedeki herkes en yakin zamanda hamile kalir insallah haber verirsin artık yarın

2 gün geçti canım. Inşallah pozitiftir gerçekten
Bence pozitif benimde 2 gün geçmişti ben sağlık ocağında yaptirmistim idrar testini çift çizgi cıktı hamilesin dediler eminmisiniz yanlış olmaz dimi dedim yok testte çıktıysa vardır dediler

Bence pozitif benimde 2 gün geçmişti ben sağlık ocağında yaptirmistim idrar testini çift çizgi cıktı hamilesin dediler eminmisiniz yanlış olmaz dimi dedim yok testte çıktıysa vardır dediler
Hadi inşallah kuzum. Ben de emin olamıyorum. Tahlilden sonra sevineceğim sanırm.Sabah erkenden gidicem. Haber ederim mutlaka. Insallah doğrudur.

Kaç çıkmıştı peki değerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…