Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Ayyy maşllahhh topiğimize hadiii gözünüz aydın olsun canım rabbim hyırlı ewlatlar etsin tebrik ederim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin rabbimm

Ohh ohhh gelsin bebişler sırasıyla hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederimm çok dua et bizlerede rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyide nasip etsin inşallahh
Amin inşallah canım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Amiiin inşallah cümlemize nasip olsun hayırlısı sağlıklısı allahın izniyle

Kızlar doktora gittik bugün. 4hafta 6 günlükmüş. Keseyi gördük. Rabbim sağlıkla ilerletir inşallah. Hepinizden Allah razı olsun ettiğiniz dualara teşekkür ederim. Duanızı eksik etmeyin. Benim de gönlüm,dualarım sizinle. Allah hepimize nasip eder inşallah.

Oohh maşallah ne çok.hamile haberi aldık bu ara çok güzel Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah

Hamileyken bizlere de dua etmen harika oldu ya:) daha da çok et nolur hadi yeni listeye başlayalım. Bat yarın çok korkuyorum

Ne güzel canım.İnan öyle sevindim ki.İnşallah biz de tadarız o duyguyu.Benim eşimde sıkıntı var.Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Keşke bir mucize olsa da ben de güzel haberi alsam
Ayni listede olduğumuzdan senin bu mesajını okuduğumu hatırlıyorum:) geri gittim azıcık ve buldum sanki ben hamşleymişim gibi seviniyorym suan Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah nası sevinçliyim insan böyle görünce umut doluyor sanırımBu ay olmazsa biz de aşılamaya başlayacağız inşallah bende de gerek kalmaz

Canımmm inşallah inşallah gerek kalmaz Rabbim gönlüne göre verir.Ben de hiç beklemiyordum adet gelsin de doktora gidip aşılama mı tüp bebek mi yaptırsak diye konuşalım falan diyorduk.Ben de forumda insanların hamilelik haberlerini alınca kendim öyleymişim gibi mutlu oluyordum Rabbim bana da nasip etti.Umarım sizlere de kısmet olur.Dua ediyorum

Sağol kuzum benim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…