Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

YA VARİS C.C.

Dil-i bitab
C cansu_tr
@Gokkusagi80

Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inşallah.
Okudum Rabbim mübarek cuma günü hurmetine gunahlarimizi affu magfiret etsin dualarimizi kabul etsin daha fazla bekletmeden sagliklisindan hayirlisindan evlatlarimizi versin amin cumamiz mübarek olsun

Okudum Rabbim mübarek cuma günü hurmetine gunahlarimizi affu magfiret etsin dualarimizi kabul etsin daha fazla bekletmeden sagliklisindan hayirlisindan evlatlarimizi versin amin cumamiz mübarek olsun
Rabbim hepimizin muradını gerçekleştirsin. sağlıklı sıhhatli salih evlat versin bize tez vakitte süratli şekilde aminnnn

Merhaba arkadaşlar. Bu zikirleri tek tek kişilere mi okuyorsunuz yoksa katılan herkes için mi? Bana da bilgi verir misiniz? Bende katılım sağlamak istiyorum.

BUGÜNKİ LİSTE 1. LİSTE CNM BUGÜN OKURSAN LİSTEYE EKLERİM SENİ
Canım ya Varis okudum 300 tane. Niyet ediyormuyduk bilmiyorum ama kime okuyorsak onların niyetine niyet edip abdestli olarak çektim. Beni de ekler misin?
Kusura bakma bilmediğim için bu kadar sorumsordum.

Bende katılmak istiyorum. Beni de ekleyin okuyorum şimdi inş.... duaları paylaşırken etiketlerseniz sevinirim bazen unutuyorum aklımdan çıkıyor tamamen.

Canım ya Varis okudum 300 tane. Niyet ediyormuyduk bilmiyorum ama kime okuyorsak onların niyetine niyet edip abdestli olarak çektim. Beni de ekler misin?
Kusura bakma bilmediğim için bu kadar sorumsordum.
YA VARİS C.C.

Dil-i bitab
C cansu_tr
@Gokkusagi80

Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inşallah.
bu arkadaşların niyetine okuyoruz bugün cnm. listeye ekledim seni

Çok sağol allah razı olsun. Bugün okudum yarın tekrar bakarım sayfaya ne okunuyorsa okurum yine.

liste bitene kadar şimdilik ya varis c.c. okuyacağız cnm hergün güncel liste paylaşacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…