• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için Esma🍀

Kızlar yarım saat mühlet okumayan arkadaşlar için çıkarıyorum listeden ses seda yok

Okumuşlardir belki canim
Kuzum iki gündür bildirim yapan yok baştan diyebilirlerdi toplu bildirim yapacağız diye yinede gelirlerse ekleriz tekrar kimsenin hakkına girmek istemiyorum 🤗

• Beğen
Reactions: H M
Okuduğumuz Esma ( ALLAHÜMME YA EVVELÜ ) kişi başı 100 defa okunacak Larka Larka BlueBerry4268 BlueBerry4268 NİYETİNE bildirin saati her akşam saat (21.00)
E Edalar S slnbh E Elfmnur kızlar şimdilik sizi buraya ekledim bildiriminiz gelince ekliyecem sıraya kusura bakmayın banada hak verin çoğu kişi okuyor kaçıyor kimsenin hakkına girmiyelim 🤗

Yanlıs mavera olmus kuzucum🤭😘
Ama allah kabul etsin, onlarada bizede nasip etsin rabbim kısa zamanda bebişler😘
Ay canım çok özür dilerim ama olsun Rabbim herkese bekleyen kim varsa nasip etsin😍 düzelttim arkadaşın isminide sağol🥰

Ay canım çok özür dilerim ama olsun Rabbim herkese bekleyen kim varsa nasip etsin😍 düzelttim arkadaşın isminide sağol🥰
Yok estağfurullah ben arkadas göremes diye uyarayım dedim =) yoksa canıma minnet =) 😘
Amiinn bu arada bekleyem herkese❤️

Back
X