Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile kalmak için hangi duayı okudunuz ve sonuç aldınız mı lütfen bir şeyler yazın
merhaba kızlar iki kürtaj geçirdim ne yaptımsa hamile kalamıyorum tedavi de oldum tüp bebek ve aşılama son çarem ama bildiğiniz dualar dan yazar mısınız
yazmadığın topik kalmadı sıkıntıdan:) size kuranda geçen çocuk isteme ayetlerini yazayım Furkan süresi74.ayet araf süresü189.atet saffat süresi99.ayet ... allah diyen mahrum kalmaz yer gök dua üzerine bide hemen hemen hergün bazen iki defa günde kenzül arş duasını ve esmaül hüsna okuyorum 70bin lem yelid... bide hz. ibrahimin ve hz. Zekeriya as dualarını okuyorum belki içinden yeni duydugunz vardır yapın muhakkak kabul olunur .
bide bana İbrahim süresinin son sayfasını bir elmaya 7 defa okuyup yarısını eşin yarsını sen ye demişlerdi yedikk beklemedeyikk... ve olmazsa olmazım salavatı tefrcye4444 ve tuncina100 kolay gelsin hepimize
merhaba kızlar iki kürtaj geçirdim ne yaptımsa hamile kalamıyorum tedavi de oldum tüp bebek ve aşılama son çarem ama bildiğiniz dualar dan yazar mısınız
ben yapmadım ama bı kıtapta okudum hamıle kalınca dusmemesı ıcın esmaul husna 1 ıpe okunup bele baglanması ıyımıs.ama her ısmı 3 kere okuyup 1 dugum toplam 99 dugum hayırlısı ınsallah
ben yapmadım ama bı kıtapta okudum hamıle kalınca dusmemesı ıcın esmaul husna 1 ıpe okunup bele baglanması ıyımıs.ama her ısmı 3 kere okuyup 1 dugum toplam 99 dugum hayırlısı ınsallah
kesinlikle herşey dua ile Allah yardımcımız olsun bende umreye ya da hacca gidenler
bi bitki ve bi ceviz diye bişey getiriyorlar ve bunu hamile kalamayanlar için getiriyorlar bana da getirdiler bunları kaynatıp suyunu hem eşin hem kendin dua ve niyet edip abdestli içiyomuşsun bilmiyorum bu ay bende denedim henüz adetime gün var bakalım nolcak???inş bende sizlerde hamiş kalırsınız..kime mekkeden bu ot ve ceviz getirildiyse ve güzelce yapıp içtiyse hepsinin çocukları olmuş..bende çok umutluyum o kadar on yıllık anne olamıyan kadınlar evlat sahibi olmuş çok umutluyum bende inş. işe yarar Rabbim dualarımızı kabul eder.
Kizlar gecenlerde bir arkadastan duydugum duayi paylasayim 70.000 tane "ya ehad"bir suya okuyup esinizle beraber iciyorsunuz ins hersey gonlunuzce olur