Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ilişki pozisyonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
28
Merhaba arkadaşlar bşz eşimle bazı sebeplerden dolayı benim üstte olacağım şekilde ilişki yaşayabiliyoruz bir kaç yerde okudum bazı drlar pozisyonun önemli olmadığını bazıları önemli olduğunu söylüyor üstte ilişki yaşayıp hamile kalan varmı hemen merak ediyorum

ustte hamile kalinamaz diye kuralmi var hayir varda biz mi bilmiyoruz

Yok tabiki ama diğer pozisyonlara göre daha az diye okudum bir kaç doktorun yazısında yoksa her pozisyonda hamile kalma şansı var

Merhaba arkadaşlar bşz eşimle bazı sebeplerden dolayı benim üstte olacağım şekilde ilişki yaşayabiliyoruz bir kaç yerde okudum bazı drlar pozisyonun önemli olmadığını bazıları önemli olduğunu söylüyor üstte ilişki yaşayıp hamile kalan varmı hemen merak ediyorum
Evet bende bazi pozisyonlarin gebelik icin sansi arttırdığını okudum ve biliyorum.
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var, orda bulabilirsiniz, bakmanızı öneririm.

Allah verdimi hiç farketmez diyorum🙏Ben ama üstte olunca bayanın daha yüksek cocuk olma hemde ikiz olma oranı daha yüksek die duydum benimde o şekilde ikizlerim oldu😇😘

Back
X